13 MAYIS FENOMEN KİM ELENDİ

Bir strateji oyunu olan Fenomen de bu hafta da bitiyor ve fenomende 4. haftada elenen isim belli oldu. Her hafta bir kişinin elendiği Fenomende geçen hafta Çiğdem ve Ayşenur olarak 2 kişi elenmişti. Bu hafta ise Fenomenden yine bir kişi elendi ve yerine yeni yarışmacı geldi.

Fenomen haftanın finali 13 Mayıs Cuma günü yapıldı. Bu hafta fenomende kimler popüler oldu ve 13 Mayıs Fenomen kim elendi. Bu hafta Fenomende popüler olan kişiler yine ikişer oy kullanarak isimler yazdılar. farklı stratejiler uygulayan kızlar evi ve erkekler evinden bakalım kimin planı tuttu ve elenen isim kim oldu. 
İşte 13 Mayıs Cuma Fenomen den elenen isim ve fenomen evine yeni gelen yarışmacı hakkındaki bilgiler..

Fenomen 13 Mayıs Kim Elendi?


FENOMEN 13 MAYIS MUHAMMET ELENDİ


13 Mayıs Fenomen Oylama Sonuçları
Fenomende 4. haftanın sonuna gelindi ve 4. haftada fenomen yarışmasından elenen isim erkekler evinden Muhammet oldu. Bu hafta en çok ismi yazılan kişi Muhammet'in elenmesi ile Fenomen yarışmasına yeni gelen yarışmacı da belli oldu. Peki 13 Mayıs Fenomen yeni yarışmacı kim? Ayrıntılar eklenecektir.

Bu hafta eve yeni giren Ecenur evde tartışmalar yaşadı. Derya ise duygularını Osman'a açıkladı, Osman bu durum karşısında reddederek ev içerisinde ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Fenomen evinde aşk olayları giderek artarken bakalım ilerleyen günlerde Fenomen de neler yaşanacak.

Sizin Favori Yarışmacınız Kim?
Fenomen Evinde Kimi Destekliyorsunuz?

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Fenomen Ayşenur Balcı Kimdir>>
Fenomen Çiğdem Çelik Kimdir>>
Fenomen Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Fenomen Gül Köseoğlu Kimdir>>
Fenomen Simay Tokatlı Kimdir>>
Fenomen Derya Şireci Kimdir>>
Fenomen Ecenur Kimdir>>
Fenomen Esra Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Fenomen Okan Yiğit Kimdir>>
Fenomen Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Fenomen Muhammet Kayku Kimdir>>
Fenomen Osman Aydın Kimdir>>
Fenomen Onur Yüksel Kimdir>>
Fenomen Serbay Çelikbaş Kimdir>>

fenomen kim elendi, 13 mayis fenomen kim elendi, 13 mayıs fenomen kim elendi, fenomen kimler elendi, 13 mayıs fenomen yeni gelen yarışmacı, fenomen yeni yarışmacı kim, 13 mayis fenomen eleme, fenomen kim elenecek,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top