FENOMEN YARIŞMASI SİMAY KİMDİR

TV8'in yepyeni yarışması Fenomen başlıyor. Tanıdık ve yeni yarışmacıların yer alacağı Fenomen yarışmacıları arasında Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik ve Özden Cerrahoğlu da yer alacaktır.

Birbirinden iddialı kız ve erkek yarışmacılardan oluşan Fenomende her hafta bir kişi elenecek ve yerine yeni yarışmacı gelecektir. Fenomen yarışmacıları arasında yer alan ve dikkat çeken isimlerin başında Simay Tokatlı isimli yarışmacı gelmektedir.

Peki Fenomen yarışmacısı Simay Tokatlı kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç, İzleyiciler tarafından merak edilen Simay Tokatlı biyografi bilgileri sizler için derledik. işte ayrıntılar.


Simay Tokatlı Kimdir

Fenomen yarışmasında iddialı isim olan Simay Tokatlı 1991 yılında İzmir de doğmuştur. 25 yaşında olan güzel yarışmacı Ekonomi Üniversitesi Moda tasarım Bölümünde okumaktadır. Güzelliği ve giyimi ile dikkat çeken Simay küçük yaştan beri defilelere katılmaktadır ve böylelikle bu alanda yükselerek markasını oluşturmak istemektedir.

Fenomen Simay Yaşı: 25
Fenomen Simay Boyu: 1,75
Fenomen Simay Kilosu: 52
Fenomen Simay İnstagram hesabı: @simaytokatl


fenomen simay kimdir, fenomen simay resimleri, fenomendeki simay kaç yaşında, fenomen yarışmacıları simay, simay tokatlı kim, simay tokatlı kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen simay kıyafetleri,

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Fenomen Simay Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top