FENOMEN ONUR KİMDİR

Yeni yarışma programı Fenomen yarışmacılarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Fenomen yarışmasında yarışmacılar bir evde zaman geçirecekler ve her hafta bir kişi yarışmadan elenecektir.

Elenen yarışmacıların yeni ise yenileri gelecektir. Fenomen yarışmacıları arasında olan ve büyük beğeni toplayan isimlerden biri de Onur Yüksel isimli yarışmacıdır.
İzleyici tarafından Fenomen Onur kimdir, Fenomen yarışmasındaki Onur kaç yaşında nereli gibi bilgilerin merak edilmesi üzerine sizlere fenomen Onur hakkındaki bilgileri derledik.

Fenomen Yarışmacısı Onur Yüksel Kimdir?


Onur Yüksel Kimdir

Fenomen yarışmasının iddialı isimlerinden olan Onur Yüksel 1980 yılında Bursa da doğmuştur. öğrenimini Bursa da tamamlayan Onur Yüksel 2004 yılında İstanbul'a yerleşmiştir.

Üniversite yıllarında fotoğrafçılık ile de uğraşan Onur Yüksel Blog yazarlığı da yapmaktadır. Sevgilisi oryantal Didem ile yaşadığı sorunlar nedeni ile bir ara gündeme gelen Onur Yüksel çoğumuzun tanıdığı isimlerdendir.

Fenomen Onur Yaşı: 36
Fenomen Onur Boyu:1,86
Fenomen Onur Kilosu: 85


FENOMEN YARIŞMACILARI KİMLER
Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

fenomen onur kimdir, fenomen yarışmacısı onur kim, fenomen onur yüksel, fenomen yarışmacıları kimler, fenomen yarışmacı isimleri, fenomen yarışması, fenomen onur resimleri, fenomen onur kaç yaşında boyu kilosu kaç,

Fenomen Onur Yüksel Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top