FENOMEN YARIŞMASI SERBAY KİMDİR

Fenomen yarışmacıları kimler diye merak edenler için sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. TV8 de başlayan ve ilgi gören Fenomen yarışması için iddialı yarışmacılar mücadele edecektir. Her hafta bir eleme yapılacak olan Fenomende yeni yarışmacılarda katılmaya devam edecektir.

Fenomen yarışmacıları arasında olan ve iddialı bir isim olan Serbay Çelikbaş isimli yarışmacı olmaktadır. Fenomen erkek yarışmacıları arasında olan yakışıklı yarışmacı Serbay hakkındaki bilgiler oldukça merak edilmeye başladığı için, Fenomen Serbay kimdir kaç yaşında gibi bilgileri sizler için derledik.

İşte Fenomen Serbay Hakkındaki bilgiler..


Serbay Çelikbaş Kimdir
Fenomen yarışmacıları arasında olan Serbay Çelikbaş 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Beykent Üniversitesi İngilizce Ekonomi 4. sınıf öğrencisi olan Yakışıklı yarışmacı modellik yapmaktadır.

Oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Serbay Çelikbaş boş vakitlerinde ise spor ile ilgilenmektedir. Bir çok ünlü markanın defilesinde yer almış ve bir çok reklam filminde de rol almıştır.

Fenomen Serbay Yaşı: 24
Fenomen Serbay Kilosu: 74
Fenomen Serbay Boyu: 1,84


fenomen serbay kimdir, fenomen serbay resimleri, fenomendeki serbay kaç yaşında, fenomen yarışmacıları serbay, serbay çelikbaş kim, serbay çelikbaş kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen serbay

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Serbay Çelikbaş Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top