FENOMEN YARIŞMASI DERYA KİMDİR

Fenomen yarışmacılarını sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Kız ve erkek yarışmacılardan oluşan fenomen yarışmasında yarışmacılar bir ev içerisinde belirli saatlerde yaşayacaklar ve her hafta oylama ile bir yarışmacı elenecektir.

Fenomen yarışmacıları arasında olan Derya Şireci güzelliği ve giyimi ile yarışmanın ilgi odağı olmuştur. Fenomen yarışmasında iddialı isimler arasında olan Derya izleyicinin beğenisini toplamayı başarmıştır. 
Oldukça merak edilen ve ne iş yaptığı merak edilen Derya Şireci kimdir kaç yaşında boyu kilosu ve Fenomen Derya kimdir resimleri gibi araştırmalar yapılmaktadır. İşte Fenomen Derya hakkındaki bilgiler.


Derya Şireci Kimdir

Fenomen yarışmasındaki Derya 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. 26 yaşında olan güzel oyuncu Beden Eğitimi yüksek Okulu mezunudur. Fenomen yarışmacısı Derya yarışmaya evlenmek yada ilişki bulmak için katılmadığını belirtmektedir. 

Estetik ve kozmetiğe oldukça önem veren güzel yarışmacı Fenomen olmak için burada olduğunu söylemektedir. İstanbul da yaşayan Derya Şireci 1,68 boyunda ve 52 kilo ağırlığındadır. Derya Şireci resimleri aşağıdadır.

Fenomen Derya Yaşı: 26
Fenomen Derya Boyu: 1,68
Fenomen Derya Kilosu: 52



fenomen derya kimdir, fenomen derya resimleri, fenomendeki derya kaç yaşında, fenomen yarışmacıları derya, derya şireci kim, derya sireci kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen derya kıyafetleri,

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Derya Şireci Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top