FENOMEN YARIŞMASI GÜL KİMDİR

Fenomen yarışmasının başlaması ile birlikte Fenomen yarışmacıları da merak edilmeye başlandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Fenomende erkek ve kız yarışmacılar yer almaktadır. Her hafta eleme ile bir kişi gidecek.

Fenomen kız yarışmacıları arasında olan güzelliği ve tarzı ile dikkat çeken isim olan Gül Köseoğlu izleyicinin merak ettiği yarışmacıların başındadır. Fenomen yarışması Gül kimdir kaç taşında ve nereli gibi bilgilerin yanı sıra Gül Köseoğlu boyu kilosu kaç ve biyografi bilgileri de araştırılmaktadır.
Bizde sizler için bu yazımızda Fenomen yarışmacısı Gül hakkındaki bilgileri derledik. İşte ayrıntılar.


Gül Köseoğlu Kimdir

Fenomen yarışmasının güzel yarışmacılarından biri olan Gül Köseoğlu 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. 28 yaşında olan ve İstanbul da yaşayan güzel yarışmacı Gül Fenomen yarışmasında oldukça iddialı olduğunu belirtmektedir.

Daha önce bir kaç dizi ve filmde oynayan Fenomen Gül, ayrıca reklam filmlerinde oynamış ve foto modellikte yapmıştır. Fenomen Gül'ün boyu 1,71 ve kilosu ise 54 kilodur. Fenomen Gül Köseoğlu resimleri aşağıdadır.

Fenomen Gül Yaşı: 28
Fenomen Gül Boyu: 1,71
Fenomen Gül Kilosu: 54
Fenomen Gül İnstagram: @gul.koseoglu


fenomen gül kimdir, fenomen gül resimleri, fenomendeki gül kaç yaşında, fenomen yarışmacıları gül, gül köseoğlu kim, gül köseoğlu kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen gül kıyafetleri,

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Fenomen Gül Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top