FENOMEN YARIŞMASI OSMAN AYDIN KİMDİR

Tv8 de başlayan Fenomen yarışmasındaki yarışmacılar her hafta büyük ödül için yarışacaklar. Fenomen yarışmacıları şimdiden merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Renkli yarışmacıların yer aldığı Fenomende Ayşenur Balcı Çiğdem Çelik de yer almaktadır.

Fenomen erkek yarışmacıları arasında ise en çok dikkat çeken Osman Aydın olmaktadır. Osman Aydın daha önceden de ekranlarda olan bir isimdir. Peki Fenomen Osman Aydın kimdir kaç yaşında, nereli ve boyu kilosu kaç?
Fenomen yarışması ve yarışmacıları hakkındaki bilgileri sitemizden bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar..


Osman Aydın Kimdir

Fenomen yarışmasının yakışıklı isimlerinden olan Osman Aydın 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. Fenomen yarışmasına katılmadan öncede dizilerde rol alan Osman Aydın, Medcezir, Tatlı Küçük Yalancılar ve kara Para Aşk dizilerinde rol almıştır.

Cast ajansına bağlı olarak çalışan modellik ve oyunculuk yapan Osman Aydın, Sadri Alışık kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. 1,85 boyunda olan Osman Aydın 78 kilo ağırlığındadır. Osman Aydın resimleri aşağıdadır.

Fenomen Osman Yaşı: 26
Fenomen Osman Boyu: 1,85
Fenomen Osman Kilosu: 78


fenomen osman kimdir, fenomen osman resimleri, fenomendeki osman kaç yaşında, fenomen yarışmacıları osman, osman aydın kim, osman aydın kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen osman

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Osman Aydın Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top