FENOMEN YARIŞMASI KERİM KİMDİR

Fenomen yarışmacılarından Kerim Savaş Sarı hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Fenomen yarışmasının merak edilen isimlerinden olan Kerim Savaş yarışmada oldukça dikkat çekmekte ve aranmaktadır.

Peki Fenomen yarışmacısı Kerim Savaş Sarı kimdir kaç yaşında ve nerelidir. Kerim Savaş boyu kilosu kaç, Merak edilen bu bilgileri sizler için derledik. İşte Kerim Savaş Sarı biyografi bilgileri..

Kerem Savaş Sarı Kimdir

Fenomen yarışmasının iddialı isimlerinden olan Kerim Savaş Sarı 1982 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseyi İzmir de tamamlayan Kerim Savaş Üniversitede Metal Öğretmenliği bölümünü bitirmiştir.


Küçük yaşlarda iken bir kaç dizi ve reklam filmlerinde yer alan başarılı yarışmacı TV Programcılığı, sunuculuk ve radyo programcılığı yapmıştır. Joytürk radyo kanalında bir süre radyo programı yaptı. Vücut geliştirme ile de ilgilenen Kerim Savaş Sarı bir dönem modellikte yapmıştır.

Fenomen Kerim Yaşı: 34
Fenomen Kerim Boyu: 1,84
Fenomen Kerim Kilosu: 82


fenomen kerim kimdir, fenomen kerim resimleri, fenomendeki kerim kaç yaşında, fenomen yarışmacıları kerim savaş, kerim savaş sarı kim, kerim savas sari kaç yaşında boyu kilosu kaç, fenomen kerem

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

Kerim Savaş Sarı Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top