survivor-yagmur-kimdir

SURVİVOR YAĞMUR KİMDİR

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler de heyecan devam ederken survivor'a yeni yarışmacılar katılmaya devam ediyor. İlk hafta dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımı bilindiği gibi Seda'yı takımlarına almışlardır. Survivor da 2. dokunulmazlık oyununu oynandı ve kazanan yine ünlüler oldu. Ünlüler takımı yeni yarışmacı alma hakkını kazandı.

Survivor da ayrıca bu hafta Serkan rahatsızlığı nedeni ile yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor Ünlüler takımına Serkan'ın yerine de bir yarışmacı geldi. Yani dokunulmazlık kazandığı için bir yarışmacı ve Serkan'ın ayrılması ile de bir yarışmacı alan Ünlüler takımına Mehmet Uygar ve Yağmur Özdemir yeni katılan isimler oldu.

Survivor 2016 ya sonradan katılan isimler olan Yağmur ve Mehmet takımla kaynaşmaya devam ederken, izleyiciler tarafından merak edilen ise Yağmur oldu. Yağmur güzelliği ve tarzı ile dikkat çekmeye başladı. Peki Survivor Yağmur kimdir, Survivor Yağmur kaç yaşında boyu kilosu kaç? İşte Yağmur Özdemir biyografi bilgileri...

Survivor Ünlüler Takımı Yağmur Kimdir

Yağmur Özdemir Kimdir
Survivor 2016 Gönüllüler takımına sonradan katılan başarılı yarışmacı Yağmur Özdemir 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul'da doğup büyüyen Yağmur Özdemir 21 yaşındadır. Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olan güzel yarışmacı Yağmur Özdemir survivor ünlüler takımında bakalım nasıl bir performans sergileyecektir.

Survivor Yağmur Yaşı: 21
Survivor Yağmur Boyu : 1.67
Survivor Yağmur Kilosu : 56
Survivor Yağmur Nereli: İstanbul

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Yağmur Kimdir>>
- Survivor Mehmet Kimdir>>

survivor yağmur kimdir, survivor yağmur kaç yaşında, survivor yağmur resimleri, survivor yağmur nereli, survivor yağmur biyografi, survivora yeni gelen yağmur, survivor yağmur bilgileri, survivor yağmur boyu kilosu kaç, survivor yağmur doğum yeri,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top