survivor-aylin-kimdir

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER AYLİN ŞALLI KİMDİR

Survivor Gönüllüler takımında bu sezon oldukça iddialı isimler yer almaktadır. Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı Gönüllüler 2016 takımında yer alan güzel yarışmacılardan biri de Aylin Şallı isimli yarışmacıdır. Surivor da yer alan hem ünlüler hemde gönüllüler takımının açıklanmasının ardından sizlere yarışmacıları tanıtmaya devam ediyoruz. Survivor 2016 Ünlüler Gönüllülerde kimler yarışacak yarışmacıları kimler. Özellikle bu sezon Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar oldukça iddialıdırlar.

Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların yer aldığı 2016 Survivor Gönüllüler takımında yer alan isimlerden bir tanesi de Aylin Şallı isimli yarışmacıdır. Aylin Şallı yarışma içerisinde en çok aranan ve beğenilen isimlerin başında gelirken İzleyici tarafından ise Survivor Aylin Şallı kimdir, Aylin Şallı kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi bilgiler merak edilmektedir. İşte Survivor Aylin bilgileri..

Aylin Şallı Kimdir
Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan Aylin Şallı, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi alan güzel yarışmacı 1,80 boyunda ve 58 kg. olan Aylin Şallı, 2015 yılında Best Model of  Turkey yarışmasına katıldı. Finali Kıbrıs’ta 13 Eylül 2015 tarihinde yapılan 28. Best Model of Turkey yarışmasında Aylin Şallı üçüncü oldu.

Survivor Aylin Yaşı: 25
Survivor Aylin Boyu: 1,80
Survivor Aylin Kilosu: 58

aylin şallı, survivor aylin şallı, aylin şallı kaç yaşında, survivor aylin şallı boyu kaç, aylin şallı nereli, survivor aylin şallı mesleği, survivor aylin şallı resimleri, sorvayvir aylin şallı, sorviyvir aylin şallı

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>

Suvivor Aylin Şallı Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top