survivor-efecan-kimdir

SURVİVOR EFECAN DİANZENZA KİMDİR

Survivor Efecan Dianzenza kimdir sorusu son günlerde en çok sorulardan birisi olmaktadır. Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışması ile takımlarda yer alan yarışmacılar izleyici tarafından oldukça merak edilmektedir. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilecek olan Survivor 2016 da bu sezon oldukça iddialı yarışmacılar yer almaktadır.

Survivor 2016 Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar en çok merak edilen yarışmacılar olmaktadır. Bu isimlerin başında ise yakışıklı yarışmacı Efecan Dianzenza gelmektedir. Efecan Dianzenza kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibi bilgilerin araştırılması ile sizlere Survivor Efecan Dianzenza biyografi bilgilerini derledik. İşte ayrıntılar..

Survivor Efecan Dianzenza Kimdir
Survivor 2016 Gönüllüler takımında olan Efecan Dianzenza 14 Temmuz 1990 yılında Londra da doğmuştur. 3,5 yaşında Türkiye’ye gelen ve çocukluğunu İzmir-Karşıyaka’ da geçiren Efecan'ın annesi türk babası ise yabancıdır.

Efecan Dianzenza, 9 yaşında ise İzmir Karşıyaka Spor Kulübü’nün alt yapısında futbol oynamaya başladı. 14 yaşında Antalya Spor Kulübüne transfer oldu. Daha sonra Antalya da tanıştığı arkadaşı sayesinde Müzik hayatına adım attı. Evine küçük çaplı stüdyo kurup onlarca şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı. 2 sene Antalya’da yaşadıktan sonra spor ve müzik hayatını İstanbul’da devam ettirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaştı. 2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye birincisi olarak moda ve mankenlik sektörüne girdi. Hemen ardından Endonezya’da düzenlenen Mister İnternational yarışmasında dünya 6.sı oldu.

Survivor Efecan Yaşı: 26
Survivor Efecan Boyu: 1,82
Survivor Efecan Kilosu: 85
Survivor Efecan İnstagram: https://www.instagram.com/efecandianzenza/

efecan dianzenza, survivor efecan dianzenza, efecan dianzenza kaç yaşında, survivor efecan dianzenza boyu kaç, efecan dianzenza nereli, survivor efecan dianzenza mesleği, survivor efecan dianzenza resimleri,

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>
- Survivor Yağmur Kimdir>>
- Survivor Mehmet Kimdir>>

Suvivor Efecan Dianzenza Resimleri
- Reklamlar -

1 yorum:

  1. 1.82 mi komik..Bu adam 195 in altında kesinlikle değil.

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top