survivor-nagihan-kimdir

SURVİVOR NAGİHAN KARDERE KİMDİR

Survivor 2016 Ünlüler takımının bir yarışmacısı daha belli oldu. Bu sezon yine izleyenleri ekrana kilitleyecek olan Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında birbirinden renkli ve iddialı isimler yer almaktadır. Her sezon büyük ilgi ile takip edilen Survivor yarışmasında bu sene yine Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı olacaktır. Bilindiği gibi her geçen gün Ünlüler takımından yeni isimler açıklanmaya devam etmektedir. Ünlüler takımı yavaş yavaş netlik kazanmaya devam ederken Gönüllüler takımında da isimler belli olmaya başladı.

Survivor 2016 Ünlüler takımında bir isim daha belli oldu. Bu sezon Survivor da Ünlüler takımında yarışacak olan isimlerden birisi Nagihan Karadere isimli yarışmacıdır. Merakla beklenen Survivor kadrosu açıklanmaya başlaması ile birlikte takipçilerin merak ettiği ve araştırdığı konulardan biriside Survivor Nagihan kimdir kaç yaşında nereli ve Nagihan Karadere boyu kilosu kaç gibi bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte Survivor Nagihan hakkındaki bilgiler..

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI>>

Survivor Nagihan Karadere Kimdir
Nagihan Karadere 1984 yılında Kadirli'de doğmuş Türk atlettir. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.
Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Nagihan, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

survivor nagihan karadere kimdir, survivor nagihan kim, survivor nagihan karadere kimdir, survivor nagihan resimleri, survivor nagihan kaç yaşında, survivor nagihan karadere boyu kilosu kaç, survivor nagihan karadere nereli, survivor nagihan mesleği, survivor nagihan yaş kilo boy, sörvayvır nagihan, survayvır nagihan karadere,

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>
- Survivor Yağmur Kimdir>>
- Survivor Mehmet Kimdir>>

Survivor Nagihan Karadere Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top