SURVİVOR YATTARA KİMDİR

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ederken nefes kesen oyunlar oynanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı Ünlüler ve Gönüllüler takımında en dikkat çeken isimlerin başında Yattara gelmektedir.

Survivor Ünlüler takımında olan Yattara oyunlardaki performansı ve takım içerisindeki davranışları ile sevilen isimlerin başında gelmektedir. İzleyiciler tarafından ise survivor yattara kimdir, yattara kaç yaşındadır, İbrahim yattara kimdir gibi soruların sorulması üzerine sizlere yattara hakkındaki bilgileri derledik. İşte Survivor İbrahim Yattara hakkındaki bilgiler..

Survivor Ünlüler Takımı Yattara Kimdir

İbrahim Yattara Kimdir
Yattara 3 Haziran 1980 yılında Gine de doğmuştur. Ünlü ve başarılı bir futbolcu olan Yattara futbola ülkesi Gine takımlarından “San Garedi”nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre “Athlético de Coléah”ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden “Royal Antwerp” ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden “Trabzonspor”a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. “Trabzonspor” kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki “Türkiye Kupası şampiyonluğu” yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu.

Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu ve “İbrahim Üçüncü” ismini aldı. Yattara'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2010-2011 sezonun sonunda sona erdi. Yattara, 2011 - 2012 sezonu başlamadan önce sözleşmesinin sona erdiği Trabzonspor'dan üzüntüyle ayrılarak Suudi arabistan ekiplerinden Al Shabab'a transfer olmuştur. 2012-13 Süper Lig sezonu öncesinde Bursaspor'la üç yıllık anlaşma imzalamak üzere Türkiye'ye geldi. Ancak kısa süre sonra, yapılan görüşmeler sonrasında transfer gerçekleşmedi. Ertesi gün, yine Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İbrahim Yattara, Haziran 2013 tarihinde Belçika ikinci lig ekiplerinden La Louviere ile anlaşmıştır.ve 2015 de futbolu bırakmıştır.

Survivor Yattara Yaşı: 36
Survivor Yattara Boyu : 1.75
Survivor Yattara Kilosu : 76

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Yağmur Kimdir>>
- Survivor Mehmet Kimdir>>

survivor yattara kimdir, survivor yattara kaç yaşında, survivor yattara resimleri, survivor yattara nereli, survivor yattara biyografi, ibrahim yattara, survivor yattara bilgileri, survivor yattara boyu kilosu kaç, survivor yattara doğum yeri, ünlüler yattara kim

İbrahim Yattara Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top