survivor-serkan-kimdir

SURVİVOR SERKAN KİMDİR

Survivor 2016 da bu sezon Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan da yer almaktadır. Muhteşem yeni kadrosu ile hem Ünlüler takımı hemde Gönüllüler takımı bu sezon Survivor 2016 da mücadele edecektir. Ütopya yarışmasından tanıdığımız Semih ve Serkan şimdide Survivor da karşı karşıya geliyorlar. Serkan Ünlüler takımında yer alırken Semih ise gönüllüler takımında olmaktadır.

Serkan 10 ay kaldığı yarışmada finale kadar yükselmişti. Şimdi Survivor 2016 Ünlüler takımında yer alan başarılı yarışmacı izleyici tarafından oldukça merak edilmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda Survivor Serkan hakkındaki merak edilen bilgileri derledik. İşte Survivor Serkan Ercan biyografi bilgileri...

Serkan Ercan Kimdir
2016 Survivor Ünlüler takımında yer alan Serkan Ercan 6 Haziran 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Evlidir. İstanbul ve ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaktadır. 1.80 boyunda olan Serkan Ercan, milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı. 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi.
Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı. Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır. Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir. Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı. Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

Survivor Serkan Yaşı: 35
Survivor Serkan Boyu: 1,80
Survivor Serkan Kilosu: 79

serkan ercan, survivor serkan ercan, serkan ercan kaç yaşında, survivor serkan ercan boyu kaç, serkan ercan nereli, survivor serkan ercan mesleği, survivor serkan ercan resimleri, sorvayvir serkan ercan, sorviyvir serkan ercan, survivor ünlüler serkan,

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>

Suvivor Serkan Ercan Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top