survivor-eda-akkaya-kimdir

SURVİVOR EDA AKKAYA KİMDİR

Survivor 2016 yarışmacıları kimler, Ünlüler Gönüllüler takımında kimler olacak. Son günlerde oldukça sık sorulan bu sorular cevap bulmaya başladı. Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler takımı yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Ünlüler takımında kimlerin olduğunu daha önceki yazılarımızda duyurmuştuk. Şimdi Survivor 2016 yarışmacılarından bir isim daha belli oldu.

Ünlü oyuncu ve jimnastikçi Eda Akkaya Survivor 2016 yarışmacıları arasında yerini aldı. Bu sezon başlayacak olan ve Ünlüler takımında yarışacak olan Eda Akkaya daha önce bir çok dizide de yer almıştır. Şimdi ise merak edilen sorular arasında Survivor Eda Akkaya kimdir, Eda Akkaya kimdir kaç yaşında gibi sorular sorulmaya başladı. Yazımızın devamında bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

SURVİVOR 2016 YARIŞMACILARI>>

Survivor Eda Akkaya Kimdir
Survivor 2016 yarışmacılarından olan Eda Akkaya, 18 Kasım 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. 26 yaşında olan güzel yarışmacı eski bir jimnastikçidir. Eda Akkaya şimdilerde ise oyunculuk yapmaktadır.

Daha önce bir çok dizide rol alan Akkaya Otuzbeş buçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı. Ayrıca dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynamıştır.

Eda Akkaya Yaşı: 26
Eda Akkaya Boyu: 1,71
Eda Akkaya Kilosu: 57

survivor eda akkaya kimdir, survivor eda kim, survivor eda akkaya kimdir, survivor eda resimleri, survivor eda kaç yaşında, survivor eda akkaya boyu kilosu kaç, survivor eda akkaya nereli, survivor eda mesleği, survivor eda yaş kilo boy, sörvayvır eda, survayvır eda öztürk, sorvayvir eda akkaya

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>
- Survivor Yağmur Kimdir>>
- Survivor Mehmet Kimdir>>

Survivor Eda Akkaya Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top