KISMETSE OLUR HAZAL ATABEK KİMDİR

Kısmetse Olur yarışmasına her hafta yeni isimler katılmaya devam ederken bu hafta yarılmaya katılacak olan isim gelin adayı olmaktadır. Her hafta yarışmaya dahil olan isimler olurken bu hafta 7 Şubat Pazar günü Kısmetse Olur yeni gelin adayı belli oldu. İşte yeni gelen gelin adayı ile ilgili bilgiler.

7 Şubat Pazar Kısmetse Olur'a yeni katılan isim kim oldu. Kısmetse Olur yarışmasında bir hafta daha sona ererken bir yarışmacı evden ayrıldı ve bir yarışmacı da yeni yarışmacı olarak eve dahil oldu. Bu hafta Gözde'nin elenmesinin ardından Kısmetse Olur evine dahil olan isim Hazal oldu. Her hafta bir yarışmacının dahil olduğu Kısmetse Olurda bu hafta Hazal Atabek gelen yeni isim olurken izleyiciler tarafından ise Hazal kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlandı.

Bir kişinin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan yeni gelin adayı hemen diğer kızlar ve erkekler ile tanışmaya başladı. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Hazal Atabek hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Hazal kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Hazal Atabek Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Hazal Atabek Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan gelin adayı Hazal Atabek, 1995 yılında Ankara da doğmuştur. İstanbul da yaşayan güzel yarışmacı Hazal Atabek bir kafede müdürlük yapmaktadır. 21 yaşında olan Kısmetse Olur Hazal yarışmaya Emre için geldiğini belirtmektedir.

Kısmetse Olur Hazal Yaşı: 21
Kısmetse Olur Hazal Boy: 1,70
Kısmetse Olur Hazal Kilo: 55
Kısmetse Olur Hazal Nereli: Ankara
Kısmetse Olur Hazal İnstagram Hesabı: @hazalatbk

kısmetse olur hazal, kısmetse olur hazal atabek kimdir, kismetse olur hazal resimleri, kısmetse olur hazal kaç yaşında, kismetse olur hazal boyu kilosu kac, kısmetse olur hazal biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur hazal, hazal atabek kac yasinda, kısmetse olur hazal nereli,

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

Kısmetse Olur Hazal Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top