kismetse-olur-yarismacilari-kimler
KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER

Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı konsepte sahip olan Kısmetse Olur yarışması hergün yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan ve hafta sonu Cumartesi günleri ise haftanın finali olarak yarışmacılardan bir kişinin elendiği Kısmetse Olur evlilik yarışmasında elenen yarışmacı yerine de yeni yarışmacılar gelmektedir.

Toplam 7 gelin ve 7 damat adayının bulunduğu 14 yarışmacı arasında her hafta bir kişi yarışmaya veda ederken bir çift ise haftanın ödülü olan 10 Bin TL'lik ödülün sahibi olmaktadır. Peki Kısmetse Olur yarışmasındaki Gelin ve Damat adayları kimlerdir. İzleyici tarafından oldukça ilgi gören Kısmetse Olur yarışmasında yer alan yarışmacıların isimlerini ve bilgilerini sizler için bir araya getirdik. İşte Kısmetse Olur yarışmacıları...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER

Gelin Adayları
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı
Kısmetse Olur Duygu Yıldırım

Elenenler
Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu (Elendi) Kimdir>>
Kısmetse Olur Sermin Temiz Kimdir>>
Kısmetse Olur Melek Çelebi (Elendi)

Damat Adayları
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Ercan Çiftçi Kimdir>>
Kısmetse Olur Yasin Kimdir>>
Kısmetse Olur Murat Özbakan
Kısmetse Olur Serhan Çeliker
Kısmetse Olur Tankut Denker

Elenenler
Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş (Elendi) Kimdir>>
Kısmetse Olur Önder Seyhan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West (Elendi)

Kısmetse Olur yarışması evinde evlenmek isteyen aşkı arayan 14 aday yer almaktadır ve bir hafta boyunca aynı evde kalacaklar. 7 erkek 7 kız aynı evi 12 saat paylaşırken bir birlerini daha iyi tanıma fırsatı da bulacaklar. Hafta içi her gün yayınlanacak Kısmetse Olur programının finali ise o haftanın sonunda yapılacak. Her hafta sonu evden bir aday ayrılacak ve aşkı arama her hafta yeniden devam edecek. Kısmetse Olur yarışmasının ödülü ise her hafta 10.000 TL.
Yan yana evlerde yaşayacak olan yarışmacıları ekranlardan izleyeceğiz. Gün içinde birbirleriyle görüşecekler, konuşacaklar, flört edecekler. Ayrıca yarışmalar ve oyunlar da yapılacak. Her hafta eleme de yapılacaktır. Elemeler halk oylamasıyla yapılacaktır. Elenenlerin yerine her hafta yeni bir gelin ve damat adayı geçecek.

kısmetse olur yarışması, kısmetse olur yarışmacıları, kismetse olur programi, kısmetse olur yarışmacı isimleri, kısmetse olur yarismaciları kimler, kismetse olur kızlar kimler, kısmetse olur erkekler kimler,kısmetse olur yarışması kim elendi, kısmetse olur yarışmasındaki kızlar, kanal d kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur erdem, kismetse olur murat,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top