kismetse-olur-ayca-kimdir

KISMETSE OLUR AYÇA KİMDİR

Kısmetse Olur Yarışmacılarında bir kişiyi daha sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 7 gelin ve 7 damat adayının olduğu toplam 14 kişiden oluşan Kısmetse Olur yarışmasında heyecan ve merak giderek artmaya devam etmektedir. Hafta içi hergün yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında hafta sonları ise eleme heyecanı yaşamaktadır. Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur da yer alan yarışmacılar izleyenler tarafından oldukça merak edilmekte ve hakkında araştırma yapılmaktadır.

Yarışmada en çok aranan ve merak edilen isim ise Ayça Beğen olmaktadır. Güzelliği ile dikkat çeken ve favori isimler arasında olan Ayça Beğen boyu kilosu ve yaşı gibi bilgiler oldukça merak edilmektedir. Daha önce olduğu gibi sizlere bu yazımızda da Kısmetse Olur yarışmacıları arasında olan Ayça Beğen hakkındaki bilgileri derledik. İşte Ayça Beğen biyografi bilgileri.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Ayça Beğen Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Ayça Beğen Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında gelin adayları arasında olan Ayça Beğen 1987 yılında Elazığ da doğmuştur. Asıl adı Ayça Ekin Beğen olan 28 yaşındaki güzel yarışmacı Ayça İstanbul da yaşamaktadır. Kilosu 54 olan Ayça'nın boyu 1.65 cm'dir. Esmer tenli erkeklerden ve vücudunda dövmesi olan erkeklerden hoşlanmaktadır. Ayça Beğen ilkokul mezunu olduğu bilinmektedir.Ayça Beğen'in burcu Aslan burcudur.

Kısmetse Olur Ayça'nın Yaşı : 28
Kısmetse Olur Ayça'nın Kilosu : 54
Kısmetse Olur Ayça'nın Boyu : 1.65
Kısmetse Olur Ayça'nın Eğitimi : İlkokul mezunu
Kısmetse Olur Ayça'nın Mesleği : Şu anda çalışmıyor
Kısmetse Olur Ayça'nın Memleketi : Elazığ
Kısmetse Olur Ayça'nın Yaşadığı Yer : İstanbul
Kısmetse Olur Ayça'nın Göz Rengi : Ela
Kısmetse Olur Ayça'nın Burcu : Aslan

kısmetse olur ayça, kısmetse olur ayça kimdir, kismetse olur ayça resimleri, kısmetse olur ayça kaç yaşında, kismetse olur ayça boyu kilosu kac, kısmetse olur ayça beğen biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur ayça beğen, ayca begen kac yasinda, kısmetse olur ayça nereli

Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Sermin Temiz Kimdir>>
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>

Ayça Beğen Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top