kismetse-olur-erdem-kimdir
KISMETSE OLUR ERDEM DALFİDAN KİMDİR

Birbirinden güzel gelin adayları ve birbirinden yakışıklı damat adaylarının yer aldığı Kısmetse Olur yarışmacılarını sizler için derledik. Sevilen evlilik programı olan Kısmetse Olur yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı konsepte sahip olan Kısmetse Olur yarışması hergün yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan ve hafta sonu Cumartesi günleri ise haftanın finali olarak yarışmacılardan bir kişinin elendiği Kısmetse Olur evlilik yarışmasında elenen yarışmacı yerine de yeni yarışmacılar gelmektedir. 7 Gelin ve 7 Damat adayından oluşan 14 yarışmacının arasında dikkat çeken yarışmacı isimleri arasında şüphesiz Erdem Dalfidan isimli yarışmacı gelmektedir. Yakışıklılığı ile dikkat çeken isim Erdem Dalfidan kimdir kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır. İşte Kısmetse Olur Erdem hakkındaki bilgiler.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Erdem Dalfidan Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında damat adayları arasında favori isimlerden olan Erdem Dalfidan, 1992 tarihinde Bursa da dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan Erdem Dalfidan Bursa da yaşamaktadır. Kahverengi gözlü olan yarışmacının boyu 186 cm ve 80 kğ dır. Yakışıklı yarışmacı Bursa’ da İşletmecilik yapmaktadır. Doğu Akdeniz Üniversite Turizm Bölümü Mezunudur. Aradığı eş adayını bulabilmek için Kısmetse Olur Yarışmasına katılmıştır.

Erdem Dalfidan Yaşı: 27
Erdem Dalfidan Boyu: 80
Erdem Dalfidan Kilosu: 1.86
Erdem Dalfidan Mesleği: İşletmeci
Erdem Dalfidan Eğitim: Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Bölümü
Erdem Dalfidan Nereli: Bursa
Erdem Dalfidan Göz Rengi: Kahverengi
Erdem Dalfidan Burcu: Balık
Erdem Dalfidan Twitter: https://twitter.com/erdem13
Erdem Dalfidan Facebook: https://tr-tr.facebook.com/Erdem-Jay-Dalfidan

kısmetse olur erdem, kısmetse olur erdem kimdir, kismetse olur erdem dalfidan resimleri, kısmetse olur erdem kaç yaşında, kismetse olur erdem boyu kilosu kac, kısmet olur erdem dalfidan biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur erdem dalfidan, erdem dalfidan kac yasinda, kısmetse olur erdem nereli,

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI
Ayça Beğen Kimdir>>
Adnan Kızıltaş Kimdir>>
Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Daniela Grajdeanu Kimdir>>
Emre Ubeyli Kimdir>>

Erdem Dalfidan Resimleri
           
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top