kismetse-olur-gurkan-kimdir

KISMETSE OLUR GÜRKAN KİMDİR

Ekranların sevilen evlilik yarışması Kısmetse Olur'a yeni yarışmacılar katılmaya devam ediyor. Her hafta elenen yarışmacı yerine bir kişinin geldiği programda bu hafta bir isim daha yarışmaya dahil oldu. 12 Aralık Cumartesi günü yapılan Kısmetse Olur eleme gecesinde elenen Ercan adayının ardından yarışmaya katılan yeni isim Gürkan oldu. İzleyenler tarafından ise merak edilen şey Kısmetse Olur Gürkan kimdir sorusu oldu. Bilindiği gibi yarışmaya elenen kişilerin yanı sıra yeni isimler katılmaya devam etmektedir.
Birbirinden güzel ve yakışıklı gelin ve damat adaylarından oluşan toplam 14 yarışmacı yer alırken her hafta bir gelin ve bir damat adayı elenmektedir.
Yarışmanın sonunda rüya gibi bir evlilik ve hayatının aşkına sahip olacak olan yarışmacılar arasına yeni katılan isim Gürkan isimli yarışmacıdır. Bir kişinin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan Gürkan  adayı hemen diğer kızlar ve erkekler ile tanışmaya başladı. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Gürkan  hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Gürkan kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Gürkan Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Gürkan Demirci Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında yeni katılan damat adayı Gürkan 33 yaşında ve futbolcu. Daha önce bir evlilik yapmış ve bir oğlu var oğluna annesi bakıyor.Ayrıca Antrenörlük yapmakta olan yeni damat adayı Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Kısmetse Olur Gürkan  Yaşı:33
Kısmetse Olur Gürkan  Boy:1.73
Kısmetse Olur Gürkan  Kilo:68
Kısmetse Olur Gürkan  Nereli:Sivas
Kısmetse Olur Gürkan  Mesleği:Futbolcu

kısmetse olur Gürkan, kısmetse olur gürkan kimdir, kismetse olur gurkan resimleri, kısmetse olur gürkankaç yaşında, kismetse olur Gürkan boyu kilosu kac, kısmetse olur Gürkan biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur Gürkan, gürkan kac yasinda, kısmetse olur gürkan nereli

Kısmetse Olur Önder Seyhan Kimdir>>
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>

Gürkan Demirci Resimleri

- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top