kismets-olur-melis-kimdir
KISMETSE OLUR MELİS BUSE KİMDİR

Birbirinden güzel gelin adayları ve birbirinden yakışıklı damat adaylarının yer aldığı Kısmetse Olur yarışmacılarını sizler için derledik. Sevilen evlilik programı olan Kısmetse Olur yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı konsepte sahip olan Kısmetse Olur yarışması hergün yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan ve hafta sonu Cumartesi günleri ise haftanın finali olarak yarışmacılardan bir kişinin elendiği Kısmetse Olur evlilik yarışmasında elenen yarışmacı yerine de yeni yarışmacılar gelmektedir. 7 Gelin ve 7 Damat adayından oluşan 14 yarışmacının arasında dikkat çeken yarışmacı isimleri arasında şüphesiz Melis Buse Betkayan isimli yarışmacı gelmektedir. Güzelliği ile dikkat çeken isim Melis Buse kimdir kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır. İşte Kısmetse Olur Meslis hakkındaki bilgiler.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Melis Buse Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Melis Buse Betkayan Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında gelin adayları arasında favori isimlerden olan Melis Buse Betkayan, 1992 yılında Sivas ta doğmuştur. İstanbulda yaşayan güzel yarışmacı Meslis Buse Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunudur. Gelin adayları arasında fovori olan ve dikkat çeken Melis Buse Betkayan göz rengi kahverengi ve burcu ise Balık burcudur.

Melis Buse Betkayan Yaşı: 23
Melis Buse Betkayan Boy: 1.71
Melis Buse Betkayan Kilo: 54
Melis Buse Betkayan Eğitim: Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık
Melis Buse Betkayan Meslek: İç Mimar
Melis Buse Betkayan Nereli: Sivas
Melis Buse Betkayan Göz rengi: Açık kahve
Melis Buse Betkayan Burç: Balık

kısmetse olur melis, kısmetse olur melis kimdir, kismetse olur melis resimleri, kısmetse olur melis kaç yaşında, kismetse olur melis boyu kilosu kac, kısmetse olur melis buse biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur melis buse betkayan, melis buse betkayan kac yasinda, kısmetse olur melis nereli,

Adnan Kızıltaş Kimdir>>
Erdem Dalfidan Kimdir>>
Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Daniela Grajdeanu Kimdir>>
Emre Ubeyli Kimdir>>

Melis Buse Betkayan Resimleri
 
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top