KISMETSE OLUR SERHAN KİMDİR

Yayınlandığı  günden beri büyük ilgi gören ve sevilerek takip edilen Kısmetse Olur yarışmasında heyecan her geçen gün artarken yarışmacılar bir kişi her hafta oylama sonucu elenmektedir. 8 gelin adayı ve 8 damat adayının yer aldığı iki farklı evd yaşayan yarışmacılar arasında hayallerindeki düğünü yapmak ve büyük ödül için mücadele etmektedirler. Hafta içi hergün yayınlanan ve hafta sonu eleme yapılan Kısmetse Olur yarışmacıları arasında en çok sevilen ve dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Serhan isimli yarışmacıdır. Serhan Çeliker yarışmadaki duruşu ve tavırları ile bir anda herkesin sevdiği isim haline gelmiştir. Peki Serhan kimdir, Kısmetse Olur Serhan kaç yaşında boyu kilosu kaç işte ayrıntılar..


Kısmetse Olur Serhan Kimdir


Kısmetse Olur erkek yarışmacıları arasında olan ve en çok aranan isimlerden biri Serhan Çeliker isimli yarışmacıdır. Gülüşü ile en çok beğenilen ve dikkat çeken isimlerinden olan Bu Tarz Benim Serhan Çeliker 27 yaşındadır. Yakışıklılığı ile izleyenleri büyüleyen Serhan Çeliker 1.88 boyundadır. Kısmetse Olur Serhan'ın burcu Yengeç burcudur. Serhan Çeliker, Selin Boronkay Ajans’ın oyuncu adayları kadrosunda yer alıyor. 

Serhan Çeliker'in stilisti ise Rahman Göktuğ'dur. kısmetse Olur damat adayları arasında olan beğenilen isim Serhan Çeliker, bu yarışmadan önce Tövbeler Tövbesi, İffet, Eve Düşen Yıldırım ve Hayat Devam Ediyor gibi dizilerde küçük rollerde yer almıştır.

kısmetse olur serhan, kısmetse olur serhan kaç yaşında, kısmetse olur serhan kimdir, kısmetse olur serhan resimleri, kısmetse olur serhan kim, kısmetse olur serhan boyu kilosu kaç, kısmetse olur serhan foto galeri, kısmetse olur serhan oynadığı diziler, kısmetse olur serhan biyografi, kısmetse olur serhan çeliker, serhan çeliker kimdir, serhan çeliker rasimleri, serjan çeliker yaşı kaç,

Serhan Çeliker Resimleri

- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top