kismetse-olur-eser-kimdir

KISMETSE OLUR ESER KİMDİR

Eser West tekrardan Kısmetse Olur da yarışmaya başladı daha önce elenen Eser oylama sonucunda yarışmaya geri dönen aday oldu. Zorlu geçen bir haftanın ardından sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu akşam bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmadan ayrılırken, yarışmaya iki yeni yarışmacıda katıldı. Gelinler evine ve damatlar evine birer yarışmacı katıldı. 21 Kasım Cumartesi günü yapılan Kısmetse Olur eleme gecesinde elenen damat ve gelin adaylarının ardından yarışmaya katılan yeni damat adayı Eser West oldu. İzleyenler tarafından ise merak edilen şey Kısmetse Olur Eser kimdir sorusu oldu.
Birbirinden güzel ve yakışıklı gelin ve damat adaylarından oluşan toplam 14 yarışmacı yer alırken her hafta bir gelin ve bir damat adayı elenmektedir.
Yarışmanın sonunda rüya gibi bir evlilik ve hayatının aşkına sahip olacak olan yarışmacılar arasına yeni katılan gelin adayı Eser isimli yarışmacıdır. Bir kişinin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan damat adayı hemen diğer kızlar ve erkekler ile tanışmaya başladı. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Eser hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Eser kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Eser West Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Eser West Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında yeni katılan gelin adayı Eser hakkındaki bilgiler. Eser West, 1990 yılında Amerika'da doğmuştur. Amerika / New York eyaletinde hayatını sürdüren Eser West, 25 yaşındadır. Amerika'da öğretmen olarak görev yapmaktadır ve mesleği gereği aldığı maaşın çok büyük bir kısmını vücuduna yaptırdığı dövmeler için harcamaktadır. Yeni damat adayı ve yarışmacı Eser West, siyah gözlü ve 1.70 cm uzunluğundadır. Üniversite mezunudur ve şu anda öğretmenlik yapmaktadır. Ailesinin Amerika'da yaşaması ve babasının da amerikan bir insan olması sayesinde hayatına Amerika'da başlamış ve burada sürdürmeye devam etmiştir.

Eser West Yaşı : 25
Eser West Boy: 1.88
Eser West Kilo: 88
Eser West Eğitim : La guardia community college
Eser West Meslek : İngilizce Öğretmeni
Eser West Memleket: Newyork
Eser West Yaşadığı Yer : İstanbul
Eser West Göz rengi: Kahverengi
Eser West Burç: Kova

kısmetse olur eser, kısmetse olur eser kimdir, kismetse olur eser resimleri, kısmetse olur eser kaç yaşında, kismetse olur eser boyu kilosu kac, kısmetse olur eser biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur eser, eser kac yasinda, kısmetse olur eser nereli

Kısmetse Olur Önder Seyhan Kimdir>>
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>

Eser West Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top