big-brother-gulsen-kimdir

BİG BROTHER GÜLŞEN KİMDİR

Big Brother yarışmacılarından olan Gülşen kimdir. Son zamanlarda en çok sorulardan biri budur. Gülşen yeni başlayan Big Brother yarışmasında alan güzel yarışmacılardan bir tanesidir. Toplam 16 yarışmacının yer aldığı big brother evinde toplamda 100 gün yaşayacak olan yarışmacılar arasında şimdiden gruplaşma ve tartışmalar yer almaya başlamıştır.
Birbirinden başarılı 8 kız ve 8 erkek yarışmacının yer aldığı yarışmada her hafta zorlu oyunlarda yer alacaktır. Sitemizde sizlere Big Brother yarışmasında yaşanan tüm ayrıntıları ve her hafta yapılacak olan elemeler hakkındaki bilgileri anlık olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Şimdi bu yazımızda ise Big Brother Gülşen hakkındaki bilgileri sizlere aktaracağız. İşte yarışmacı hakkında merak edilenler.

Big Brother Gülşen Kimdir? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmacıları arasında olan Gülşen, 1988 yılında Malatya da doğmuştur. Moda tasarımcısı olan Gülşen kendi kıyafetlerini kendi tasarlamaktadır. 27 yaşında olan başarılı yarışmacı  “O kadar çok konuşuyorum ki; hak edilmiş bir lakabım var.” diyen Gülşen’e arkadaşları “corcorella” lakabını takmış. Dağınıklığı ile çevresinde nam saldığını, temizlik ve mutfak işlerinden hiç hazzetmediğini söylüyor. Ev işleri onun için vakit kaybı. Gülşen güzel görünmek konusunda takıntılı. en büyük korkusu verdiği 23 kiloyu geri almak ve fotoğraflarda şişman görünmek. Bisiklete binmek, güneşlenmek ve diet kitapları okumak hobileri arasında. Gülşen Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp “minnoşlarım” dediği kız arkadaşlarıyla dünya turuna çıkmak istiyor.

Big Brother Gülşen Yaşı: 27
Big Brother Gülşen Boyu: 1,75
Big Brother Gülşen Kilosu: 55
Big Brother Gülşen Nereli: Malatya
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother gülşen kimdir, big brother gulsen kim, big brother gülşen kaç yaşında, big brother gülşen boyu, big brother gülşen nereli, big brother gülşen resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır gülşen kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, gülşen kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, big brother gülşen

Big Brother Gülşen Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top