big-brother-funda-kimdir

BİG BROTHER FUNDA KİMDİR

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Big Brother yarışması Türkiye de başlıyor. Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı heyecan dolu Big Brother yarışması ilk bölümü ile 28 Kasım Cumartesi akşamı ekranlarda oldu. Birbirinden başarılı 8 kız ve 8 erkek yarışmacının yer alacağı Big Brother yarışmacılarını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Toplam 100 günlük sürecek olan Big Brother macerasında bir evde 80'den fazla kamera ve 120 mikrofon yer alacak yarışmacıların her anları ekranlara yansıtılacaktır. Peki Big Brother yarışmacıları kimler olacak. Yarışmacılar arasında merak edilen isimlerden bir tanesi de Funda isimli yarışmacıdır. Yazımızın devamında Funda hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz.

BİG BROTHER YARIŞMACILARI>>

Big Brother Funda Kimdir

Big Brother yarışmacıları arasında olan Funda 1984 yılında Çanakkale de doğmuştur. 31 yaşında olan güzel yarışmacı İstanbul da yalnız yaşamaktadır. Ailesi Altınoluk ta yaşayan Funda Big Brother yarışmasında oldukça iddialı olduğunu belirtmektedir.

Big Brother Funda Yaşı: 31
Big Brother Funda Boyu: 1,69
Big Brother Funda Kilosu: 58
Big Brother Funda Nereli: Çanakkale

big brother funda kimdir, big brother funda kim, big brother funda kaç yaşında, big brother funda boyu, big brother funda nereli, big brother funda resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacileri, big bradır funda kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, funda kimdir, funda kaç yaşında boyu kilosu kaç,

Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Funda Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top