big-brother-oktay-kimdir

BİG BROTHER OKTAY KİMDİR

Star Tv'nin yeni yarışması Big Brother ilk bölümü ile iddialı bir şekilde ekranlarda oldu. Yayınlandığı anda herkesi ekrana kilitleyen Big Brother yarışmasının ilk bölümünde Big Brother yarışmacıları tanıtıldı. Sizlere yarışmacıları tanıtmaya ve hakkında merak edilen bilgileri aktarmaya devam ederken yarışmanın ilk bölümünde ilk oyun oynandı ve yarışmacılar ilk sınavını verdiler.
Liderlik oyunu oynanan Big Brother Türkiye yarışmasında kazanan isim oktay oldu ve ilk haftanın lideri ünvanını aldı. İzleyenler tarafından ise Oktay'ın kim olduğu merak edildi ve Big Brother Oktay kimdir kaç yaşında gibi bir çok soru sorulmaya başlandı bizde sizlere bu sorunun cevaplarını derledik. İşte Big Brother Oktay hakkındaki bilgiler...

Big Brother Oktay Kim? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmasının iddialı isimlerinden olan Oktay 35 yaşındadır. Milli Sporcu olan Oktay vücut geliştirme ve buz hokeyi sporları ile ilgileniyor. Oktay henüz üç yaşındayken annesini kaybetmiş 16 yaşındayken ise babasını kaybetmiş. Evli ve bir çocuk babası. Eşiyle 9 yıl evli kalıp boşandıktan sonra 1 yıl sonra tekrar evlenmiştir. Yemek yapmayı çok seven yarışmacı oğluna çok değer veriyor. Eşinin adı Zeynep. Çok disiplinli olan yarışmacı çok titiz.

Big Brother Oktay Yaşı: 35
Big Brother Oktay Boyu: 1,73
Big Brother Oktay Kilosu: 80
Big Brother Oktay Nereli: İstanbul
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother oktay kimdir, big brother oktay kim, big brother oktay kaç yaşında, big brother oktay boyu, big brother oktay nereli, big brother oktay resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır oktay kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, oktay kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top