big-brother-idil-kimdir

BİG BROTHER İDİL KİMDİR

8 kız ve 8 erkek toplam 16 yarışmacının yer aldığı Big Brother Türkiye başladı. İlk bölümü ile ekranlara gelen ve oldukça ilgi gören Big Brother yarışmacıları tanıtıldı. Yarışmacıların kimler olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Asuman Krause'nin sunduğu Big brother yarışması youtube üzerinden de canlı olarak izlenmektedir.

Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı Big Brother yarışmacıları arasında en dikkat çeken kişi ise güzelliği ile İdil oldu. İdil Naz'ı daha önceden de tanıyoruz. Bu Tarz Benim yarışmasında da yer alan İdil Naz şimdi ise Big Brother yarışmasında yer almaktadır. Başarılı yarışmacı İdil tüm izleyenlerin dikkatlerini çekmeyi başarmıştır. Peki Big Brother yarışmasındaki İdil kimdir kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır. işte ayrıntılar.

Big Brother İdil Kim? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmacılarından olan İdil, 27 Temmuz 1994 tarihinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da doğmuştur. İstanbul'da yaşayan İdil Naz Kaluç’un memleketi Sofya’dır. Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olmuştur. 1.67 boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan İdil Naz Kaluç, Erka Production’da oyuncu olarak iş yapmaktadır. Daha önce Show Tv Bu tarz benim yarışması ile izleyenlerin karşısına çıkan İdil Naz güzelliği ile dikkat çeken yarışmacılar arasındadır.

Big Brother İdil Yaşı: 21
Big Brother İdil Boyu: 1,68
Big Brother İdil Kilosu: 50
Big Brother İdil Nereli: Bulgaristan

BİG BROTHER CANLI İZLE>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother idil kimdir, big brother idil kim, big brother idil kaç yaşında, big brother idil boyu, big brother idil nereli, big brother idil resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır idil naz kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, idil naz kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç,

Big Brother İdil Resimleri
- Reklamlar -

2 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top