big-brother-seda-kimdir

BİG BROTHER SEDA KİMDİR

8 kız ve 8 erkek toplam 16 yarışmacının yer aldığı Big Brother Türkiye başladı. İlk bölümü ile ekranlara gelen ve oldukça ilgi gören Big Brother yarışmacıları tanıtıldı. Yarışmacıların kimler olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Asuman Krause'nin sunduğu Bi,g brother yarışması youtube üzerinden de canlı olarak izlenmektedir.

Birbirinden başarılı yarışmacıların yer aldığı Big Brother yarışmacıları arasında en dikkat çeken kişi ise güzelliği ile  seda oldu. başarılı yarışmacı Seda tüm izleyenlerin dikkatlerini çekmeyi başarmıştır. Peki Big Brother yarışmasındaki Seda kimdir kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır. işte ayrıntılar.

Big Brother Seda Kim? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmacılarından olan Seda 1986 yılında Diyarbakır da doğmuştur. 29 yaşında olan güzel yarışmacı Seda Satış Danışmanlığı yapmaktadır. Aslen Diyarbakır'lı olan Seda İzmir'de yaşmaktadır. Seda bir otelin güzellik bölümünde satış danışmanı olarak çalışıyor. Seda anne babası ve anneannesi ile beraber yaşıyor. Seda sesinin güzel olmadığını düşünüyor fakat şarkı söylemeyi çok seviyor. Diyarbakır'dan eğitimleri için İzmir'e taşınmışlar..

Big Brother Seda Yaşı: 29
Big Brother Seda Boyu: 1,68
Big Brother Seda Kilosu: 57
Big Brother Seda Nereli: Diyarbakır
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother seda kimdir, big brother seda kim, big brother seda kaç yaşında, big brother seda boyu, big brother seda nereli, big brother seda resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır seda kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, seda kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç,

Big Brother Seda Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top