big-brother-demir-kimdir

BİG BROTHER DEMİR KİMDİR

Yayınlandığı günden beri oldukça ilgi gören ve izlenmeye devam eden Big Brother yarışmacıları merak edilmektedir. Yarışmada özellikle dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Demir isimli yarışmacıdır. Big Brother demir kimdir. Toplam 16 yarışmacının yer aldığı big brother evinde toplamda 100 gün yaşayacak olan yarışmacılar arasında şimdiden gruplaşma ve tartışmalar yer almaya başlamıştır.

Birbirinden başarılı 8 kız ve 8 erkek yarışmacının yer aldığı yarışmada her hafta zorlu oyunlarda yer alacaktır. Sitemizde sizlere Big Brother yarışmasında yaşanan tüm ayrıntıları ve her hafta yapılacak olan elemeler hakkındaki bilgileri anlık olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Şimdi bu yazımızda ise Big Brother Demir hakkındaki bilgileri sizlere aktaracağız. İşte yarışmacı hakkında merak edilenler.

Big Brother Demir Kimdir? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmacıları arasında olan Demir 42 yaşındadır. Erzurum doğumludur. Uzun yıllar yurtdışında yaşayan ve Dış Ticaret Uzmanı olarak görev yapan Big Brother Demir, annesi ve babası vefat ettikten sonra Amerika'ya taşınmış.Türkiye'de iki tane kız kardeşi olan Demir onlardan daha fazla uzak kalmak istemediği için kesin dönüş yapmış. Tam bir spor tutkunu olan BBT Demir her gününü spor yaparak geçiriyor ve hayatını şimdiye dek hep planlı olarak yaşamış bu yüzden plansız bir hayat düşünemediğini söylüyor. İki kez evlenip boşanmasına rağmen demir aşka kapılarını kapatmamış ve aradığını mutluluğu bulamadığını belirtiyor. Adının kişiliğini yansıttığından bahseden Demir Kırılmaz kendisinin de demir gibi kırılmaz olduğunu söylüyor. Hayatında bir çok zorlukla karşılaşan Demir'in hayatı bir arkadaşının üniversite tezine bile konu olmuş. Big Brother Türkiye Demir bir milyonluk büyük ödülü kazanırsa iş kurmayı planlıyor.

Big Brother Demir Yaşı: 42
Big Brother Demir Boyu: 1,75
Big Brother Demir Kilosu: 76
Big Brother Demir Nereli: Erzurum
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother demir kimdir, big brother demir kim, big brother demir kaç yaşında, big brother demir boyu, big brother demir nereli, big brother demir resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır demir kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, demir kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, big brother demir
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Demir Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top