big-brother-arsel-kimdir

BİG BROTHER ARSEL KİMDİR

Birbirinden başarılı toplam 16 yarışmacının yer aldığı Big Brother Türkiye yarışmacı ilk bölümü izleyenlerin karşısında oldu. 8 kız ve 8 erkekten olaşan yarışmacıları sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Asuman Krause sunumu ile 100 gün boyunca bir evde kalacak olan yarışmacılar bu süre içerisinde kendilerine verilen görevleri de yerine getirerek evde kalma ve yarışmayı bitirme çabası içerisinde olacaklar.

82 kamera ve 120 mikrofon ile kurulmuş olan evde yer alan kız ve erkek yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet başladı. Big Brother yarışmacıları arasında olan ve en dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Arsel isimli yarışmacıdır. Arsel, Kırgın Çiçekler dizisindeki Serkan karakterine yani Mehmet Aykaç'a olan benzerliği ile oldukça dikkat çekmiştir. Peki Big Brother Arsel kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç işte ayrıntılar...

Big Brother Arsel Kim? 
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother yarışmacıları arasında olan Arsel, 1988 yılında Fransa da doğmuştur. 27 yaşında olan yakışıklı yarışmacı Kırgın Çiçeklerdeki Serkan'a oldukça benzemektedir. İstanbul da yaşayan Arsel İşletme yönetimi mezunudur ve asla emir almayı sevmiyor. Anı yaşayan bir kişilik olan Arsel en büyük hobisinin araba kullanmak olduğunu ifade etti. Arnavut asıllıdır ve işletmecilik yapmaktadır.

Big Brother Arsel Yaşı: 27
Big Brother Arsel Boyu: 1,74
Big Brother Arsel Kilosu: 70
Big Brother Arsel Nereli: Fransa doğumlu
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Emrah Kimdir>>
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Sinan
Big Brother Hüseyin

Big Brother Ödülü Kaç Para Olacak
Big Brother Türkiye aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

big brother arsel kimdir, big brother arsel kim, big brother arsel kaç yaşında, big brother arsel boyu, big brother arsel nereli, big brother arsel resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır arsel kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, arsel kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, big brother serkana benzeyen çocuk

Big Brother Arsel Resimleri
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top