kirgin-cicekler-kader-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER KADER KİMDİR

Başarılı dizilerin adresi olan Atv yepyeni dizisi Kırgın Çiçekler ile de oldukça büyük beğeni toplayarak ilgi ile takip edilmeye başlamıştır. Her bölümü ile izleyici kitlesini genişleten dizini oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Derya Artemel, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı dizi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir.


Kırgın Çiçekler dizisinin başlaması ile beraber izleyici tarafından dizideki tüm oyuncular aranmaya başladı. Özellikle dizideki isimlerin başında ise dizide Kader karakterini canlandıran Çağla Irmak isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için Çağla Irmak hakkındaki tüm bilgileri ve Kırgın Çiçekler Kader kimdir sorularının yanıtlarını paylaşacağız. 


KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>> 


Kırgın Çiçekler Dizisindeki Kader Karakteri Kim? 


Çağla Irmak Kimdir


Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakterini canlandıran asıl adı Naz Çağla Irmak olan başarılı oyuncu Hülya Gülşen Irmak’ın kızıdır. Naz Çağla Irmak Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini tamamlamıştır ve yine aynı okulda çeşitli tiyatro oyunlarında görev almıştır.

Bu oyunlardan birisi de “Kanlı Düğün” oyunudur. Aynı zamanda Naz Çağla Irmak annesi ile beraber Bizim Evin Halleri adlı dizide rol almış ve bu dizide Anatolia’yı canlandırmıştır.Başarılı oyuncu Çağla Irmak şimdi ise Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakterini canlandırmaktadır. kırgın çiçekler kader kimdir, kırgın çiçekler dizisindeki kader kim, kırgın çiçekler dizi oyuncuları, kırgın çiçekler kader gerçek adı yaşı boyu kilosu, çağla ırmak kimdir, çağla ırmak biyografi, çağla ırmak kaç yaşında resimleri, çağla ırmak kim, kirgin cicekler kader

Kırgın Çiçekler Zeyno - Yağmur Ün Kimdir>> 

Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Cemre - Hazar Motan Kimdir>>

Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Eylül - Biran Damla Yılmaz Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>

Çağla Irmak Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top