kirgin-cicekler-meral-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER MERAL KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir 
Hem konusu ve hemde oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan ve yeni bölümleri ile devam eden sevilen dizi Kırgın Çiçekler izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Sizlere Kırgın Çiçekler oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Derya Artemel, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Kırgın Çiçekler dizisinin başlaması ile beraber izleyici tarafından dizideki tüm oyuncular aranmaya başladı. Özellikle dizideki isimlerin başında ise dizide Meral karakterini canlandıran Aleyna Solaker isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için Aleyna Solaker hakkındaki tüm bilgileri ve Kırgın Çiçekler Meral kimdir sorularının yanıtlarını paylaşacağız. 

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>> 

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Meral Karakteri Kim? 

Aleyna Solaker Kimdir

Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakteriyle izleyicilerin karşısında olan Aleyna Solaker 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Aleyna Solaker 21 yaşındadır. Aleyna Solaker, Başak burcudur. Aleyna Solaker genç yaşında podyumlarda gösterdiği başarı ile Türkiye’nin yeni lolitası olarak isimlendirilmiş ve mankenlik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleme başarısı göstermiştir. Mankenlik kariyerinde gösterdiği başarının ardından ekranlara transfer olan güzel yıldız Show TV ekranlarında yayımlanan Altındağlı isimli dizide yer almıştır. Dizide aynı zamanda mafya patronluğu da yapan Başkan’ın güzelliği dillere destan olan kızı Cemre rolünü başarı ile üstlenmiştir. Bu diziden önce Kuş Dili ve İşte Benim isimli dizilerde de rol alarak oyunculuk konusunda kendisini kanıtlamayı başaran Aleyna Solaker artık mankenlikten ziyade oyunculuğa eğildiğini belirtirken bu alanda daha iyi bir performans sergilemek adına çeşitli oyunculuk eğitimi programlarına da katılmayı sürdürmektedir. 

Aleyna Solaker Oynadığı Diziler

Kırgın Çiçekler
Altındağ
Kuş Dili
İşte Benim

kırgın çiçekler meral, kırgın çiçeklerdeki meralin adı, kırgın çiçekler dizi oyuncuları, kırgın çiçekler dizisindeki meral kimdir, kirgin cicekler meral kim, kırgın çiçekler meral hangi dizilerde oynadı, aleyna solaker, aleyna solaker kimdir, aleyna solaker biyografi, aleyna solaker kaç yaşındadır, aleyna solaker resimleri, aleyna solaker boyu kilosu kaç, kirign çiçekler meral resimleri,
Kırgın Çiçekler Zeyno - Yağmur Ün Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Eylül - Biran Damla Yılmaz Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>

Aleyna Solaker Resimleri


- Reklamlar -

2 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top