kirgin-cicekler-eylül-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER EYLÜL KİMDİR www.gunceltime.blogspot.com'a aittir 
ATV ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Kırgın Çiçekler ilk bölümü ile oldukça sevilerek takip edilmeye başlandı. Sevilen oyuncuların yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 


Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında başrolde olan Biran Damla Yılmaz dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile beraber oyuncular hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Sizlere bu yazımızda Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz hakkındaki bilgileri vereceğiz.


KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>>


Kırgın Çiçekler Dizisinde Eylül Karakteri Kim?


Biran Damla Yılmaz Kimdir 

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakterlerini canlandıran oyuncunun ismi Biran Damla Yılmaz'dır. Dizide Eylül karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz sevilen ve aranan oyunculardan biridir. 

Genç ve güzel oyuncu 20'li yaşlardadır. Hakkında detaylı bilgi bulunmayan oyuncu hakkında bilgiler daha sonra güncellenecektir. Biran Damla Yılmaz daha önceden Çılgın Dersane 4 Ada filminde rol almış ve Yasak adlı dizide de rol almıştır. Son olarak Beyaz Yalan dizisinde de Nesrin karakterini canlandıran güzel oyuncu, ayrıca güzel oyuncu çiçeksepeti.com reklam filminde de oynamıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile oldukça beğenilen Biran Damla Yılmaz, Eylül karakteri ile izleyici karşısındadır. Biran Damla Yılmaz Twitter : https://twitter.com/greenbitter 

Biran Damla Yılmaz Facebook : https://www.facebook.com/Biran-Damla-Yılmaz

kırgın çiçekler eylül kimdir, kırgın çiçekler dizisi eylül, kırgın çiçekler dizisi eylül karakteri, kırgın çiçekler dizi karakterleri, kırgın çiçekler eylül resimleri, kırgın çiçekler eylül kaç yaşında gerçek adı ne, biran damla yılmaz kimdir, biran damla yılmaz resimleri, biran damla yılmaz biyografi, biran damla yılmaz kaç yaşında boyu kilosu kaç, biran damla yilmaz


Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>

Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>

Biran Damla Yılmaz Resimleri

- Reklamlar -

2 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top