kirgin-cicekler-feride-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER FERİDE KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
ATV ekranlarında izleyici ile buluşan yeni dizi Kırgın Çiçekler ilk bölümü ile oldukça sevilerek takip edilmeye başlandı. Sevilen oyuncuların yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında başrolde olan İpek Karapınar dizide Feride adında bir karakteri canlandırmaktadır. Dizinin başlaması ile beraber oyuncular hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. Sizlere bu yazımızda Kırgın Çiçekler dizisinde Feride karakterini canlandıran İpek Karapınar hakkındaki bilgileri vereceğiz.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>>

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Feride Karakteri Kim?

İpek Karapınar Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kırgın Çiçekler dizisinde Feride karakterlerini canlandıran İpek Karapınar, 1984 yılında İstanbul da dolmuştur. Tam adı Funda İpek Karapınar olan sevilen oyuncu genel olarak İpek Karapınar olarak bilinmektedir. Bu güne kadar bir çok dizide rol alan güzel oyuncu İpek Karapınar Mimar sinan üniversitesinde keman eğitimi almıştır. İpek Karapınar aynı zaman da müzisyenlikte yapmaktadır. Televizyon dünyasına ilk olarak köprü dizisi ile giren İpek Karapınar daha sonrasında bir çok önemli dizide oynamıştı. Başarılı oyuncu İpek Karapınar kariyerindeki çıkışı ise Kurtlar vadisi dizisinde kötü karakter İskender büyüğün kızı rolü ile yakalamıştır. Karapınar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvarında keman eğitimi aldı. Televizyon dünyasına Köprü dizisiyle giriş yapan oyuncu, daha sonra birçok projede yer buldu.

İpek Karapınar Rol Aldığı Dizi ve Filmler
Hatırla Sevgili - Emine 
Kurtlar Vadisi Pusu - Funda Büyük 
Zehirli Sarmaşık - Sinem 
Doludizgin Yıllar - Gülşen 
Köprü - Aslı Yazıcı 
Küçük Sırlar - Arzu 
Ustura Kemal - Nihal 
Talih Kuşu - Cansu 
Adını Kalbime Yazdım - Leyla 
Hayat Yolunda - Yelda Güçlü

kırgın çiçekler feride, kırgın çiçekler feride kimdir, kırgın çiçekler feride karakteri kimdir, kırgın çiçekler dizisindeki feride kim, kırgın çiçekler feride resimleri, ipek karapınar, ipek karapınar kimdir, ipek karapınar biyografi, ipek karapınar resimleri, ipek karapınar kaç yaşında boyu kilosu kaç, kırgın çiçekler feride boyu kaç,

Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>


İpek Karapınar Resimleri


 
 
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top