kirgim-cicekler-cemre-hazar-motan-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER CEMRE KİMDİR

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yepyeni bölümleri ile devam ederken sizlere dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Derya Artemel, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi bir çok oyuncu yer almaktadır. Bir grup kızın yetimhanede yaşadığı olayların anlatıldığı dizide hayata tutunmaya çalışmaları konu alınmaktadır.

Kırgın Çiçekler dizisinin başlaması ile beraber izleyici tarafından dizideki tüm oyuncular aranmaya başladı. Özellikle dizideki isimlerin başında ise dizide Cemre karakterini canlandıran Hazar Motan isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için Hazar Motan hakkındaki tüm bilgileri ve Kırgın Çiçekler Cemre kimdir sorularının yanıtlarını paylaşacağız.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>>

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Cemre Karakteri Kim?

Hazar Motan Kimdir
Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre karakterini canlandıran Hazar Motan 13 Aralık 1990 yılında Ankara’da doğmuştur. Lise eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’ne girdi. Hazar Motan oyunculukla küçük yaşlarda tanıştı ve 1997 yılında vizyona giren Yanlış Saksının Çiçeği adlı sinema filminde çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı. 2004 yılında Damatlık Şapka adlı kısa filmde rol aldı ve bu kısa filmde Güllü rolünü canlandırdı. 2007 yılında Bizim Evin Halleri adlı dizide rol alan Hazar Motan 2009 yılında Hesaplaşma adlı dizide boy gösterdi.
Bu diziden sonra oyunculuğa ara vererek üniversite eğitimine ağırlık verdi ve mezun oldu. 2014 yılında yayınlanan Paşa Gönlüm adlı dizide Elvan rolünü canlandırdı ve yine aynı yıl yayınlanan Diğer Yarım adlı dizide de rol aldı. Hazar Motan şimdilerde Kırgın Çiçekler adlı dizide Ceren rolünü canlandırmaktadır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 
1997 – Yanlış Saksının Çiçeği (Sinema Filmi)
2004 – Dramatik Şapka (Güllü) (Kısa Film)
2007 – Bizim Evin Halleri (TV Dizisi)
2009 – Hesaplaşma (TV Dizisi)
2014 – Paşa Gönlüm (Elvan) (TV Dizisi)
2014 – Diğer Yarım (TV Dizisi)
2015 – Kırgın Çiçekler (Ceren) (TV Dizisi)

hazar motan kimdir, kırgın çiçekler dizisi cemre, kırgın çiçekler cemre kimdir, kırgın çiçekler dizisi cemre resimleri, kırgın çiçekler cemre kaç yaşında, kırgın çiçekler cemre boyu kilosu, hazar motan resimleri, hazar motan yaşı boyu kilosu kaç

Kırgın Çiçekler Zeyno - Yağmur Ün Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Eylül - Biran Damla Yılmaz Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Mesude - Derya Artemel Kimdir>>

Hazar Motan Resimleri
- Reklamlar -

2 yorum:

  1. Hazar motan cok iyi bir oyuncu. Onun gozlerinin rengi cooooook guzel masallah

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top