kismetse-olur-adnan-kiziltas-kimdir
KISMETSE OLUR ADNAN KİMDİR

Ekranların sevilen evlilik programı olan Kısmetse Olur muhteşem bir füğün ve hayatının aşkını bulma içerisinde olan 14 yarışmacı ile devam etmektedir. Birbirinden güzel gelin adayları ve birbirinden yakışıklı damat adaylarının yer aldığı Kısmetse Olur yarışmacılarını sizler için derledik. Kısmetse Olur yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı konsepte sahip olan Kısmetse Olur yarışması hergün yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan ve hafta sonu Cumartesi günleri ise haftanın finali olarak yarışmacılardan bir kişinin elendiği Kısmetse Olur evlilik yarışmasında elenen yarışmacı yerine de yeni yarışmacılar gelmektedir. 7 Gelin ve 7 Damat adayından oluşan 14 yarışmacının arasında dikkat çeken yarışmacı isimleri arasında şüphesiz Adnan Kızıltaş isimli yarışmacı gelmektedir. Yakışıklılığı ile dikkat çeken isim Adnan Kızıltaş kimdir kaç yaşında ve ne iş yapmaktadır. İşte Kısmetse Olur Adnan hakkındaki bilgiler.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Adnan Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Adnan Kızıltaş Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında damat adayları arasında favori isimlerden olan Adnan Kızıltaş, 1992 yılında Kars'ta dünyaya gelmiştir. 23 yaşında olan Adnan Kızıltaş İstanbul'da yaşamaktadır. Adnan Kızıltaş aslen İran'lıdır. Ankara'da Tercümanlık yapmakta ve aynı zamanda eğitimine devam etmektedir. Adnan Kızıltaş 2014 yılında düzenlenen Models of Anatolia yarışmasına katılmış ve “Best Model” 1. lik Ünvanını almıştır. Yarışma sonrasında ünlü modacıların dikkatini çekmiştir. Models of Anatolia yarışmasının da birincisilik ünvanını alarak da Anadolu’nun en iyi modeli seçilmeyi başarmıştır.
www.gunceltime.blogspot.com
Adanan Kızıltaş Yaşı: 23
Adanan Kızıltaş Kilo: 86
Adanan Kızıltaş Boy: 1.90
Adanan Kızıltaş Meslek: Tercüman
Adanan Kızıltaş Memleket: Kars
Adanan Kızıltaş Yaşadığı Yer: İstanbul
Adanan Kızıltaş Göz Rengi: Koyu Kahve
Adanan Kızıltaş Burç: Başak

kısmetse olur adnan, kısmetse olur adnan kimdir, kismetse olur adnan resimleri, kısmetse olur adnan kaç yaşında, kismetse olur adnan boyu kilosu kac, kısmetse olur adnan buse biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur adnan kızıltaş, adnan kızıltaş kac yasinda, kısmetse olur adnan nereli,

Erdem Dalfidan Kimdir>>
Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Daniela Grajdeanu Kimdir>>
Emre Ubeyli Kimdir>>

Adnan Kızıltaş Resimleri
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top