gamsiz-hayat-dizi-oyunculari-kimler
GAMSIZ HAYAT DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU

Show Tv de bu sezon yepyeni bir gençlik dizisi izleyici ile buluşuyor. Hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile büyük beğeni kazanacak olan Gamsız Hayat dizisi ekranlarda olmaya başlıyor. Bu sezonun iddialı yapımlarından olan Gamsız Hayat dizi oyuncuları arasından Ceyda Ateş, Ali Öksüz, Dilara Öztunç, Ahmet Rıfat Şungar, Itır Esen, Güzide Aslan ve Hakan Umak gibi başarılı bir çok oyuncu yer alırken dizinin başrollerini güzel oyuncu Ceyda Ateş ve yakışıklı oyuncu Ali Aksöz paylaşacaktır. Gamsız Hayat dizisindeki tüm oyuncuların isimleri ve karakter isimleri gibi bilgileri sizler için derledik. İşte Show Tv Gamsız Hayat dizisi hakkındaki bilgiler..

Gamsız Hayat Dizi Oyuncuları Kimler

Gamsız Hayat Ela - Ceyda Ateş Kimdir>>
Gamsız Hayat Mert - Ali Aksöz Kimdir>>
Gamsız Hayat Kaan - Ahmet Rıfat Şungar Kimdir>>
Gamsız Hayat Nurcan - Dilara Öztunç
Gamsız Hayat Tayfun - Oral Özer Kimdir>>
Gamsız Hayat Nazan - Itır Esen
Gamsız Hayat Seda - Güzide Arslan
Gamsız Hayat Neco - Hakan Ummak
Gamsız Hayat Aslı - Alara Bozbey
Gamsız Hayat Arda - Kenan Acar
Gamsız Hayat Yasemin - Ergül Miray Şahin

Gamsız Hayat Dizi Konusu

Show Tv'nin yeni dizisi olan Gamsız hayat dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ile izleyicinin karşısında olurken Koliba Film imzalı, yönetmen koltuğunda Hakan Gürtop'un oturacağı, aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesinin anlatılacağı Gamsız Hayat dizisinde yer alan tüm oyuncular ve karakterler hakkındaki bilgileri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

gamsız hayat dizi oyuncuları, gamsız hayat dizi oyuncu isimleri, gamsız hayat dizisinde yer alan oyuncuların resimleri, gamsız hayat oyuncu kadrosu, gamsiz hayat dizi oyunculari, gamsiz hayat dizisi karakterleri, gamsiz hayat dizi oyunculari kimler, gamsiz hayat dizisi yeni bolum, gamsiz hayat ela, gamsiz hayat mert kimdir, gamsiz hayat kaan kim,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top