gamsiz-hayat-ela-ceyda-ates-kimdir
GAMSIZ HAYAT ELA KİMDİR

Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden olan ve bir gençlik dizisi olan Gamsız Hayat dizisi izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça başarılı bir dizi olan Gamsız Hayat dizi oyuncuları arasında Ceyda Ateş, Ali Öksüz, Dilara Öztunç, Ali Rıfat Şungar, Güzide Aslan, Alara Bozbey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gamsız Hayat dizisinde sevilen ve beğenilen oyuncular arasında olan ve dizide başrolde olan Ceyda Ateş en çok aranan isimlerdendir. Yazımızın devamında Ceyda Ateş kimdir kaç yaşında ve Gamsız Hayat Ela kimdir gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

GAMSIZ HAYAT DİZİ OYUNCULARI>>

Gamsız Hayat Dizisindeki Ela Karakteri Kimdir?

Ceyda Ateş Kimdir

Gamsız Hayat dizisinde Ela karakterini canlandıran Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 yılında Ankara'da doğmuştur. Başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Ateş ilk olarak 5 yaşında çocuklar için düzenlenen bir güzellik yarışmasında birinci olmasıyla birlikte sanat dünyasına girdi. Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro ve drama eğitimi aldı. "Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" "Cennet Mahallesi" gibi çeşitli dizilerde rol aldı. 2008 yılında ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane Kampta adlı filmde oynadı. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon boyunca dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Hande karakteriyle tv dünyasının aranan yüzleri arasındaki yerini aldı. Bir çok dizi ve sinema projesinde yer alan Ceyda Ateş en son Emir'in Yolu adlı dizide oynamıştır. Şimdi ise başarılı oyuncu Gamsız Hayat dizisinde Ela karakteri ile izleyici karşısındadır.

Ceyda Ateş Yaşı: 28
Ceyda Ateş Boyu: 1,62
Ceyda Ateş Kilosu: 45
Ceyda Ateş Twitter: https://twitter.com/ceceydates

gamsız hayat ela, gamsız hayat dizisi ele, gamsiz hayat dizisi ela karakteri, gamsız hayat dizi oyuncuları, gamsız hayattaki ela, gamsiz hayat karakterleri, ceyda ateş kimdir, ceyda ateş kaç yaşında, ceyda ateş biyografi, ceyda ates kim, ceyda ates boyu kilosu kac, ceyda ates yasi, ceyda ateş resimleri, ceyda ates şekilleri

Ceyda Ateş Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top