gamsiz-hayat-arda-ahmet-rifat-sungar-kimdir
GAMSIZ HAYAT KAAN KİMDİR

Gamsız Hayat dizi oyuncularını sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere dizide Kaan karakterini canlandıran Ahmet Rıfat Şungar hakkında bilgileri vereceğiz. Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden olan ve bir gençlik dizisi olan Gamsız Hayat dizisi izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça başarılı bir dizi olan Gamsız Hayat dizi oyuncuları arasında Ceyda Ateş, Ali Öksüz, Dilara Öztunç, Ali Rıfat Şungar, Güzide Aslan, Alara Bozbey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gamsız Hayat dizisinde sevilen ve beğenilen oyuncular arasında olan ve dizide başrolde olan Ahmet Rıfat Şungar en çok aranan isimlerdendir. Yazımızın devamında Ahmet Rıfat Şungar kimdir kaç yaşında ve Gamsız Hayat Kaan kimdir gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

GAMSIZ HAYAT DİZİ OYUNCULARI>>

Gamsız Hayat Dizisindeki Kaan Karakteri Kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir

Gamsız Hayat dizisinde Kaan karakterini canlandıran Ahmet Rıfat Şungar, 2 Eylül 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümünü kazandı. Oyuncu olarak ona ilk ekranda görüşümüz Star TV‘de yayınlanan “Kaybolan Yıllar” dizisi ile oldu. Aydın Sayman‘ın yönettiği “Janjan” filmi ise oyuncunun sinemada ilk rolüdür. Bu sinema projesinden sonra “Hatırla Sevgili” dizisinin 2. sezonunda Ali Demir karakterini canlandırdı. Televizyon macerası “Asi” dizisinin 1. sezonunda bir kaç bölümde oynamasıyla devam etti. Son zamanlarda 2 sinema projesinde yer alan oyuncu, Onur Ünlü‘nün yönettiği “Beş Şehir” filminde ve Cansel Elçin‘in yönettiği “Kampüste Çıplak Ayaklar” isimli sinema filminde oynadı.

Ahmet Rıfat Şungar Rol Aldığı Diziler
Kaybolan Yıllar Dizisi
Janjan - Sinema Filmi
Hatırla Sevgili Dizisi
Asi Dizisi
3 Maymun Filmi
5 Şehir Sinema Filmi
Kampüste Çıplak Ayaklar
Es-Es Dizisi

gamsız hayat kaan, gamsız hayat dizisi kaan, gamsiz hayat dizisi kaan karakteri, gamsız hayat dizi oyuncuları, gamsiz hayat kaan resimleri, gamsiz hayat karakterleri, ahmet rıfat şungar kimdir, ahmet rıfat şungar kaç yaşında, ahmet rıfat şungar biyografi, ahmet rifat sungar kim, ahmet rifat sungar boyu kilosu kac, ahmet rıfat şungar yasi, ahmet rıfat şungar resimleri, ahmet rıfat şungar şekilleri

Ahmet Rıfat Şungar Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top