BEDEL DİZİSİ İREM KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv'nin sevilen dizileri arasında olan ve ilgi ile izlenen dizisi Bedel her hafta en çok izlenen diziler arasında yerini alamaya başarmıştır. Sitemizde sizlere Bedel dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili ve Berk Erçer'in yer aldığı sevilen dizisi Bedel yeni bölümleri ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır.

İki aşkın arasında kalan ve güzelliği ile dikkat çeken Begüm'ün uğruna iki adamın ölümüne verdikleri mücadeleyi anlatmakta olan sevilen dizide yer alan oyuncularda oldukça beğenilmektedir. Bedel dizi oyuncuları arasında Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Deniz Alan, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Bedel dizisinde sevilen bir başka oyuncu ise Deniz Alan isimli oyuncudur. Bedel dizisinde Doktor İrem karakterini canlandıran Deniz Alan izleyici tarafından oldukça merak edilmektedir. Yazımızın devamında Deniz Alan ve Bedel dizisi İrem hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

BEDEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Bedel Dizisindeki İrem Karakteri Kimdir?

Deniz Alan Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bedel dizisinde Doktor İrem karakterini canlandıran Deniz Alan, 4 Mart 1982 yılı Eskişehir doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Güzel oyuncu Eskişehir'de çocukluk yıllarını ve ilkokul lise gibi eğitim dönemlerini aldıktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun olmuştur. 

Ardından birçok tiyatro oyununda rol almış ve tiyatrolarda görev almıştır. Sonrasında kamera karşısına geçmeye başlayan yıldız oyuncu 2006'da ilk defa rol aldığı Yaren dizisi ile ekranlarda görünmüştür. Performansı beğenilen sanatçı sonrasında birçok dizi ve sinema filminden teklif almaya başlamıştır. Çinliler Geliyor sinema filminde rol oynamış ve sonrasında Bıçak Sırtı, Vazgeç Gönlüm dizileriyle gündeme gelmiştir. Kıskanmak isimli sinema filminin ardından Kavak Yelleri'nden teklif almıştır. Kavak Yelleri dizisinde 4. sezon boyunca rol alan ünlü sanatçı kariyerinin en parlak dönemlerini bu dizi ile birlikte yaşamaya başlamıştır. 

Bu dizinin ardından Babam İçin filminde rol aldıktan sonra Rakı Masası isimli kısa filmde rol almıştır. Bu filmin ardından ise Arkadaşlar Arasında isimli sinema filminde rol oynamış ve şimdilerde ise Bedel isimli dizide Doktor İrem karakterini canlandırmaktadır.

bedel dizisi irem, bedel doktor irem kimdir, bedel dizi oyuncu isimleri, bedel dizisinde kim kimdir, bedel dizisi irem karakteri kim, bedel dizisi begümün doktor arkadaşı, deniz alan kimdir, deniz alan kaç yaşında, deniz alan resimleri, deniz alan biyografi, deniz alan boyu kilosu kaç,

Deniz Alan Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top