BEDEL DİZİ OYUNCULARI

Sitemizin dizi bölümünde sizlere yeni başlamış ve yeni başlayacak olan dizileri tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızın konusu Atv de başlayan Bedel dizisi hakkındaki bilgileri içermektedir.

Başarılı bir çok diziye imza atan Atv'nin yeni Bedel isimli dizisi, muhteşm oyuncu kadrosu ve konusu ile atv ekranlarında izleyici ile buluştu. 

Şimdiden büyük beğeni toplayan ve merakla beklenen, Bedel dizisi oyuncuları arasında Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Bedel dizi oyuncuları nın yanı sıra konusu ile de oldukça beğenilmektedir. Bedel dizi konusu genel olarak sıradışı bir aşkı anlatmaktadır. Birbirlerine kardeş olmak yerine düşman olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak ve bu sırlar herkesi derinden etkileycektir.

Atv'nin sevilen dizileri arasında olan ve ilgi çeken dizisi Bedel hakkında, bedel dizi oyuncuları kimler, bedel dizisi karakter isimleri neler ve bedel dizisinde kim hangi roldedir gibi sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik.

Bedel Dizi Oyuncuları Kimler

- Bedel Dizisi Begüm - Sedef Avcı (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Vedat - Necip Memili Kimdir>
- Bedel Dizisi Ali - Berk Erçer (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Nazan - Gonca Sarıyıldız (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Sami - Osman Alkaş Kimdir>
- Bedel Dizisi İrem - Deniz Alan (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Naciye - Rozet Hubeş Kimdir>
- Bedel Dizisi Gönül - Dilara Öztunç (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Taner - Kerem Kupacı Kimdir>
- Bedel Dizisi Kaan - Efe Erkekli (Kimdir>>>)
- Bedel Dizisi Devrim Saltoğlu Kimdir>
- Bedel Dizisi Aysan Sümercan Kimdir>
- Bedel Dizisi Ayla Baki Kimdir>
- Bedel Dizisi Asu Maralman Kimdir>
- Bedel Dizisi Selma Kutluğ Kimdir>
- Bedel Dizisi Koray Gedik Kimdir>



Bedel Dizisi Konusu

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikayesi, Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsünü anlatmaktadır. 

Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

bedel, bedel dizi oyuncuları, bedel dizisi, bedel dizi karakterleri, bedel dizi konusu, bedel dizi oyuncu isimleri, bedel oyuncu kadrosu, bedel karakter isimleri, bedel dizisinde kim kimdir, bedel dizisi beğüm kimdir, bedel dizisi 1. bölüm, bedel dizisi yeni fragman, bedel oyuncu resimleri, bedel dizi oyunculari kimlerdir, 
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top