BEDEL DİZİSİ KAAN KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili ve Berk Erçer'in yer aldığı sevilen dizisi Bedel yeni bölümleri ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. Kısa zamanda sevilen ve takip edilmeye başlanılan Bedel dizisi ile ilgili tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

İki aşkın arasında kalan ve güzelliği ile dikkat çeken Begüm'ün uğruna iki adamın ölümüne verdikleri mücadeleyi anlatmakta olan sevilen dizide yer alan oyuncularda oldukça beğenilmektedir. Bedel dizi oyuncuları arasında Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Osman Alkaş, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Bedel dizisinde sevilen bir başka oyuncu ise Efe Erkekli isimli oyuncudur. Bedel dizisinde Kaan karakterini canlandıran Efe Erkekli izleyici tarafından oldukça merak edilmektedir. Yazımızın devamında Efe Erkekli ve Bedel dizisi Kaan hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

BEDEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Bedel Dizisindeki Kaan Karakteri Kimdir?

Efe Erkekli Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bedel dizisinde Kaan karakterini canlandıran Efe Erkekli 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Asıl adı Burhan Efe Erkekli olan başarılı oyuncu hepimizin tanıdığı Altan Erkekli'nin oğludur. Annesi Şebnem Gürsoy ve Babası Altan Erkekli de profesyonel tiyatrocu ve oyuncudur. 

Ailesinden dolay tiyatro ve oyunculuğa ilgisi ile kendisi de bu yolda adım atmış ve yakın zamanda oyunculuğa başlamıştır. İlkokul ve liseyi İstanbul’da okuyan Efe Erkekli, babasından aldığı eğitimle de öne çıkan oyuncu bir çok dizi ve filmden teklif almış ve Göl Zamanı isimli sinema filmiyle ilk kez tv ekranlarında görülmüştür.

Göl Zamanı adlı filmde oyunculuk performansıyla beğenilen Efe Erkekli, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okumuştur. Efe Erkekli'nin boyu 1,76 ve kilosu 70'dir.

Efe Erkekli’nin Oynadığı Dizi Ve Filmler 

- Bedel (Kaan)
- Göl Zamanı

bedel dizisi kaan, bedel kaan kimdir, bedel dizisindeki kaanın gerçek adı, bedel dizi oyuncuları, bedel dizisi kaan resimleri, bedeldeki kaan gerçekte kimdir, bedel karakter isimleri, bedel dizisinde kim kimdir, efe erkekli kimdir, efe erkekli biyografi, efe erkekli kaç yaşında, efe erkekli boyu kilosu resimleri, altan erkeklinin oğlu kim, efe erkekli bilgileri

Efe Erkekli Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top