KİRALIK AŞK NİHAN KİM
gunceltime.blogspot.com
Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kiralık Aşk dizisi ilk bölümü ile oldukça başarılı bir giriş yaparak beğenilmiştir. 
Merakla beklenen Kiralık Aşk dizisi birinci bölümü ile en çok izlenenler arasında yerini aldı. Başrollerinde başarılı oyuncu Barış Arduç ve güzel oyuncu Elçin Sangu yer almaktadır. 

Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında başarılı bir çok oyuncuda yer almaktadır. Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini Barış Arduç canlandırırken, Defne karakterini ise Elçin Sangu canlandırmaktadır. 

Zengin bir iş adamı olan Ömer ile kendi halinde yaşamakta olan Defne'nin aşk hikayesini anlatacaktır. Ömer'in ailesi evlilik konusunda ısrarcı olunca Ömer bir anlaşma yapmak zorunda kalır, defne de bu anlaşmayı kabul etmek zorunda kalması ile birlikte olaylar gelişir. Kiralık Aşk dizi oyuncuları yoğun ilgi görmektedir. Oyuncular arasında güzelliği ile oldukça dikkat çeken Sanem Yeles yani Nihan hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. İşte Sanem Yeles hakkındaki bilgiler...

KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

Kiralık Aşk Dizisindeki Nihan Karakteri Kimdir

Sanem Yeles Kimdir
gunceltime.blogspot.com
Kiralık Aşk dizisinde Nihan karakterini canlandıran Sanem Yeles 2 Eylül 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Başarılı oyuncu Sanem Yeles 27 yaşındadır. 

Sanem Yeles oyunculuğa ilk olarak Mor Menekşeler dizisi ile başlamıştır. Oyunculuğa başlamadan önce Venüs Dans Okulunda 4 yıllık Latin Dansları eğitimini almıştır. Ayrıca Sanem Yeles Latin dansları ve yaratıcı drama dersleri vermektedir. Diksiyon ve piyano dersleri almıştır. Şuanda yeni başlayan Kiralık Aşk dizisinde Defne'nin en yakın arkadaşı olarak Nihan karakterini canlandırıyor.

Sanem Yeles'in Oynadığı Diziler

Kiralık Aşk-Nihan
Mor Menekşeleri-Firdevs

kiralık aşk dizisi nihan, kiralık aşk nihan kim, kiralık aşk dizisindeki nihanın gerçek adı, kiralık aşk nihan hangi dizlerde oynadı, kiralık aşk nihan kaç yaşında, kiralık aşk oyuncuları, kiralık aşk nihan karakteri, sanem yeles kimdir, sanem yeles biyografi, sanem yeles resimleri, sanem yeles, kiralik ask nihan

Kiralık Aşk Dizisi Sude - Hande Doğandemir Kimdir>>>
Kiralık Aşk Dizisi Batu - Barış Arduç Kimdir>>>
Kiralık Aşk Dizisi Defne - Elçin Sangu Kimdir>>>
Kiralık Aşk Dizisi Yasemin - Sinem Öztürk Kimdir>> 

Sanem Yeles Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top