kiralik-ask-dizisi-omer-kimdir
KİRALIK AŞK ÖMER

Başrollerinde sevilen ve usta oyuncuların yer aldığı yeni dizi olan, Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasında Levent Ülgen, Sinem Öztürk, Salih Bademli, Elçin Sangu, Nergis Kumbasar gibi başarılı daha bir çok oyuncu yer almaktadır. Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç zengin bir iş adamı rolünde olacak ve Ömer karakterini canlandıracak.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça beğenilen Kiralık Aşk dizisinde yer alan oyuncuların başında Barış Arduç isimli oyuncu yer almaktadır. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandırmaktadır. Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakteri zengin yakışıklı bir adamdır. Ailesinin evlenme baskısı yüzünden sıkıntı yaşayan Ömer karşısına çıkan Defne ile anlaşma yapmaktadırlar. Zamanla bu anlaşma aşka dönüşecektir. 

Kiralık Aşk Ömer karakteri kimdir, Barış Arduç kimdir gibi merak edilen bir çok soruların cevaplarını sizler için derledik ve paylaştık. İşte Barış Arduç hakkındaki bilgiler..

KİRALIK AŞK OYUNCULARI>>>

Kiralık Aşk Dizisi Ömer Karakteri Kimdir?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Barış Arduç Kimdir 

Kiralık Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç 9 Ekim 1987 de İstanbul'da doğmuştur. Çocukluğunu burada geçiren yakışıklı oyuncu daha sonra Ekol Drama oyunculuk okulunda eğitim alarak oyuncu olma yolunda ilk adımını atmış oldu. Televizyon dünyasına ilk kez Ömür Gedik’ in Paramparça adlı şarkısının klibinde çıkan karizmatik oyuncu bu performansı ile özellikle genç kızlar tarafından oldukça beğenildi. 

Oyunculuğunun yanı sıra dublaj sanatçılığı ,fotomodellik ve mankenlik yapan oyuncumuz boyu 182 cm ve 82 kg ağırlığındadır. Bugünün Saraylısı dizisinde ve Gubse Özay’ ın başrolünde oynadığı Deliha filminde yer almıştır. Deliha filminden sonra Gubse Özay ile bir aşk yaşamaktadır. 

Barış Arduç Hakkında Kısa Bilgiler 

Barış Arduç Doğum Tarihi : 9 Ekim 1987 
Barış Arduç Doğum Yeri : İstanbul 
Barış Arduç Yaşı : 28 
Barış Arduç Sevgilisi : Gubse Özay 
Barış Arduç İlk Deneyimi : Ömür Gedik’in Paramparça Klibi 
Barış Arduç Boyu : 182 cm 
Barış Arduç Kilosu : 82 Kg 
Barış Arduç Burcu : Terazi 

Barış Arduç’ un Oynadığı Dizi, Film ve Klipler 

2015 - Kiralık Aşk
2014 - Racon 
2014 – Deliha Filmi 
2013 – Bugünün Saraylısı (Selim) 
2012 – Dinle Sevgili 
2011 – Küçük Hanımefendi 
2011 – Pis Yedili 
Ömür Gedik – Paramparça Klibi

kiralık aşk ömer kimdir, kiralık aşk dizisi ömer gerçek adı, kiralık aşk dizisindeki ömerin adı ne, kiralık aşk ömer karakteri, kiralık aşktaki ömer kim, kiralık aşk dizisi ömer kaç yaşında, kiralık aşk dizi oyuncuları kimdir, kiralık aşk oyuncusu ömer, barış arduç kimdir, barış arduç biyografi, barış arduç kaç yaşında, barış arduç resimleri, baris arduc hakkında bilgi, barış arduç kiralık aşk dizisi

Kiralık Aşk Dizisi Sude - Hande Doğandemir Kimdir>>>
Kiralık Aşk Dizisi Defne - Elçin Sangu Kimdir>>>
Kiralık Aşk Dizisi Yasemin - Sinem Öztürk Kimdir>> 
Kiralık Aşk Dizisi Nihan - Sanem Yeles Kimdir>>>

Barış Arduç Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top