GÜLŞEN BİR FIRT ÇEK SÖZLERİ
bu yazı gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bugüne kadar çıkardığı albümler ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken başarılı sanatçı Gülşen yepyeni albümü Bangır Bangır ile bu başarısını sürdürüyor. Gülşen yeni Bangır Bangır albüm bilgileri yazımızdadır.

Gülşen, yeni albümü Bangır Bangır ile kısa sürede en çok dinlenenler arasına girmeyi başarmıştır. Birbirinden güzel 10 şarkının yer aldığı Gülşen Bangır Bangır albümündeki tüm şarkılar dinleyenler tarafından oldukça beğenilmektedir. 

Albümdeki tüm şarkıların sözleri ve müzikleri Gülşen'e aittir. Bangır Bangır adını verdiği yeni albümü ile aynı ismi taşıyan Bangır Bangır isimli şarkısına klip çeken Gülşen'in bu albümde sevilen şarkılarından bir tanesi ise Bir Fırt Çek isimli şarkıdır. 

Albümde beğenilen şarkıların arasında olan Bir Fırt Çek şarkısı dinleyiciler tarafından en çok istek alan ve dinlenen şarkılar arasındadır. 
Sitemizde Gülşen 2015 yeni albümündeki tüm şarkıları ve şarkı sözlerini bulabilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere albümde yer alan Bir Fırt Çek şarkısının sözlerini derledik. İşte Gülşen Bir Fırt Çek şarkı sözü,

GÜLŞEN BANGIR BANGIR ALBÜM ŞARKILARI>>>

Gülşen Bir Fırt Çek Şarkı Sözleri
bu yazı gunceltime.blogspot.com'a aittir
(Ay ay ay) 
Yükseldim birine o kendini biliyor 
Yinede pas vermiyor oyalıyor etmiyorum pes 
Koklatmam, elletmem, yar etmem kimselere 
Yürü be! 
O benimdir dağılın, uzayın bakalım n'olur pes 
Sen de boş değilsin şimdi beni konuşturma 
Ver bana ver bana kalbini, elini korkak alıştırma 
Gel bizim oralara ortalık karışsın 
Kötü niyet yok maksat ayağın alışsın 
Bir fırt çek dudakta sönecek yangın 
Kara buzlar senle nasıl yarışsın


gülşen bir fırt çek, gülşen bir fırt çek şarkı sözleri, gülşen yeni şarkısı bir fırt çek, gülşen bir fırt çek sözleri, gülşen bangır bangır albüm şarkıları, gülşen 2015 bir fırt çek şarkısı ve sözleri, gulsen bir firt cek sarki sozleri, gülşen 2015 şarkıları, 
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top