HAYATIMIN AŞKI SEMA KİMDİR

Atv'nin yeni ve sevilen dizisi olan Mutlu Ol Yeter dizisi yayınlanan birinci bölümü ile oldukça başarılı olarak izleyicinin beğenisi kazanmayı başarmıştır. Mutlu Ol Yeter dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Aslı Enver, Ali Atay, Ertan Saban ve Öner Erkan'ın rol aldığı Mutlu Ol Yeter dizisi oyuncuları arasında olan Seda Türkmen dizide en çok aranan isimlerin başında gelmektedir. Güzelliği ve oyunculuğu ile beğenilen Seda Türkmen Mutlu Ol Yeter dizisinde Ayşe karakterini canlandırmaktadır. 

Mutlu Ol Yeter dizisinde Ayşe karakteri, dizide Zeynep'in en yakın arkadaşıdır. Büyük bir şirkette insan kaynaklarında çalışan Ayşe, işi gereği devamlı işten çıkarılması gereken biri olduğunda onun konuşması ve bu işlere bakmasından dolayı biraz acımasız bir kişiliğe sahiptir. İzleyicinin beğenisini toplayan Seda Türkmen hakkındaki bilgiler oldukça merak edilmektedir. Seda Türkmen ile ilgili merak edilenler yazımızın devamındadır.


Hayatımın Aşkı Dizisi Sema Karakteri Kimdir

Seda Türkmen Kimdir

Hayatımın Aşkı dizisinde Sema karakterini canlandıran başarılı oyuncu Seda Türkmen,
1 Ocak 1986 yılında İzmir de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Düzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan güzel oyuncu Seda Türkmen ayrıca müzik eğitimi de almıştır ve Keman çalmayı iyi derecede bilmektedir.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Rezzan Çankır Cast Ajansına bağlı olarak çalışan Seda Türkmen, Geçen sezon oyun atölyesinde stajyerlik ve bunun yanında yönetmen asistanlığı görevini üstlendi. Tiyatronun yanı sıra bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu Annem Uyurken, Papatyam, Fatih Harbiye gibi dizilerde izleyici karşısına çıkmıştır.

hayatımın aşkı dizisi sema, hayatimin aski sema, hayatimin aski sema resimleri, hayatimin aski sema kim, seda türkmen kimdir, seda türkmen kaç yaşında boyu kilosu kaç, seda türkmen resimleri, seda turkmen biyografi, 


Seda Türkmen Resimleri



- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top