MEDCEZİR OLCAY KİMDİR

Ekranların sevilen dizisi Medcezir başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ederken, diziye yeni karakterler eklenmeye ve Medcezir oyuncularına dahil olmaya devam ediyor. Son olarak Medcezir dizisine katılan isim Gözde Kansu oldu. Başarılı oyuncu Gözde Kansu dizide Olcay karakterini canlandıracaktır.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez ve Hazar Ergüçlü gibi başarılı simlerin yer aldığı Medcezir dizisinde her hafta sürpriz olaylar yaşanmaktadır. Mert ve Uzay çizimlerini çizgi roman yapmak için bir yayın evi ile anlaştılar. Yayın evine görüşmeye giderek Olcay ile tanışan Mert ve Uzay bakalım hayallerine kavuşabilecekler mi.

Medcezir oyuncuları arasına katılan Gözden Kansu canlandırdığı Olcay karakteri ile oldukça beğenilerek dikkat çekmeye başlamıştır. İzleyiciler tarafından merak edilen Olcay karakteri ve Gözde Kansu hakkındaki bilgiler yazımızın devamındadır.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisinde Olcay Karakterini Canlandıran Kim?

Gözde Kansu Kimdir

Medcezir dizisinde Olcay karakterini canlandıran Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Anaokulu sırasında baleye başlamış. Okul hayatında, sürekli okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İzmir Tevfik Fikret Lisesinde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. “Oyuncu Dükkanı” adlı kast ajansındadır. 19 yaşında ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu çocukluk arkadaşıdır. Yazmayı öğrendiği günden beri şarkı sözü yazıyor. 2007 yılında “Dudaktan Kalbe” adlı dizide Nimet karakteriyle dikkatleri üzerine çekti.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Dizilerin yanı sıra tiyatro ve kabarede de görev alan Gözde Kansu, “Issız Adam” filmiyle de gündeme geldi. 2013 yılının Ekim ayında Atv’de yayınlanan "Veliaht" yarışmasında sunuculuk yapmakta iken, giydiği dekolte kıyafeti, bakan Hüseyin Çelik’in beğenmemesi yüzünden işinden oldu. Gözde Kansu, 2013 yılında "Kutsal Bir Gün" adlı sinema filminde rol aldı. Gözde Kansu, 2014 yılında “Ankara'nın Dikmen'i” adlı dizisinde de oynadı. Başarılı oyuncu şimdi ise Medcezir dizisi Olcay karakteri ile ekranlardadır.

Gözde Kansu Dizileri ve Filmleri: 

2014 - Ankara'nın Dikmeni (Tv dizisi) 
2013 - Kutsal Bir Gün (sinema) 
2011 - Al Yazmalim (Tv dizisi) 
2010 - Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 
2009 - Bahar Dalları (TV dizisi) 
2009 - Neşeli Hayat 
2007 - Dudaktan Kalbe 
2008 - Issız Adam 
2006 - Cemile (TV dizisi) 
2005 - Haylaz Babam (TV dizisi) 
2005 - Kısmet (dizi) (TV dizisi) 
2004 - Canım Benim (TV dizisi) 
2004 - Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 
2002 - Yeter Anne (TV dizisi) 
2000 - Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 
2000 - Abuzer Kadayıf (film) 
1999 - Ayrılsak da Beraberiz

medcezir dizisi olcay karakteri kimdir, medcezirdeki olcayın gerçek adı, medcezir olcay resimleri, medcezir dizisi olcay kaç yaşında, medcezirdeki olcay geçekte kim, gözde kansu kimdir, gözde kansu biyografi, gözde kansu resimleri, gözde kansu kaç yaşında boyu kilosu kaç, gözde kansu twitter, facebook, instagram hesabı

Gözde Kansu Resimleri



- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top