SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com
Ekranların yeni dizisi olan racon dizisi izleyici ile buluşarak ilk bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölüm itibari ile oldukça beğenilen ve ilgi çeken Racon dizisi Kanal D ekranlarında İzleyicinin karşısında olmaktadır. Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in hayranları tarafından büyük ilgi ile izlenen ve beklenen Racon dizisi hakkındaki bilgileri vermeye devam ediyoruz. 


Başrollerinde sevilen ve usta oyuncuların yer aldığı yeni dizi olan, Racon dizi oyuncuları arasında Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Sarp Akkaya, Sezin Akbaşoğulları, Tomris İncer ve Ekin Türkmen gibi başarılı daha bir çok oyuncu yer almaktadır. Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ kabadayı rolünde olacak ve Kenan karakterini canlandıracak.


Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir dizide Kenan'ın yani Mehmet Aslantuğ'un Yağmur ve Adnan adındaki çocuklarıdır. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan Yağmur, babasının kabadayı olmasını istememektedir. Kardeşi Adnan ise babasına sonuna kadar güvenen ve babası ile birlikte herşeyin üstesinden gelmeye çalışan bir karakterdir.

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Seçkin Özdemir Kimdir 
Racon dizisinde Adnan karakterini canlandıran Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan yakışıklı oyuncu, Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı. 2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi. 2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 

2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik klubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı. Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı. 


2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır. 2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde rol aldıktan sonra şimdi ise Atv de yayınlanan Racon dizisinde Adnan karakterini canlandırmaktadır.


Seçkin Özdemir Rol Aldığı Diziler

Günahkar - Ali Yusuf Tan - 2014
Bir Aşk Hikayesi - Korkut Ali - 2013
Muhteşem Yüzyıl - Leo - 2012 
Al Yazmalım - İlyas - 2011 
Yaban Gülü - 2008

seçkin özdemir kimdir, seçkin özdemir biyografi, seçkin özdemir kaç yaşında, seçkin özdemir hayatı, seçkin özdemir boyu kilosu kaç, seçkin özdemir resimleri, seçkin özdemir görselleri, seçkin özdemir şekilleri, racon dizisi adnan karakteri kimdir, racon dizisindeki adnan kimdir, racon dizisi adnan resimleri, racon adnan karakteri, racondaki adnan karakterinin gerçek adı nedir, racon dizisi adnan hakkında bilgi, racon dizi oyuncuları,

Seçkin Özdemir Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top