milat dizisi, milat dizi oyuncuları kimler, milat dizi konusu, milat dizi oyuncu isimleri, milat dizisi karakter isimleri, milat dizi kadrosu, milat dizisinde kimler oynuyor, milat oyuncuları, milat dizisinde kim kimdir, milat dizisi ne zaman başlıyor, milat dizisi karakterleri, milat ne zaman başlıyor, trt1 milat dizisi

MİLAT DİZİ OYUNCULARI KİMLER
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
TRT1 ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Aksiyon ve macera dolu Milat dizisi şimdiden oldukça merak edilmeye ve ilgi çekmeye başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile beğenilen Milat dizisi ile ilgili bilgileri sizlere paylaşmaya ve Milat dizisi oyuncuları kimler cevapları yazımızın devamındadır. 

Milat dizi oyuncuları arasında Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Başak Sayan, Volkan Ünal, Yasemin Öztürk, Elvin Levinler, İsmail Hakkı, Seda Yılmaz ve Demir Karahan gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Milat Dizisi 3 Nisan Cuma akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanmaktadır.

TRT1 ekranlarında başlayacak olan ve şimdiden oldukça beğenilen aksiyon dolu bir dizi olan Milat dizisi oyuncuları kadar konusu ile de oldukça beğenilmektedir. Milli İstihbarat Teşkilatı ile ilgili olayları ekrana getirecek olan Milat dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili merak edilenler yazımızın devamındadır. 

Milat Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Milat Dizisi Hamza - Ufuk Bayraktar Kimdir>>>
Milat Dizisi Gökçe - Burcu Kara Kimdir>>>
Milat Dizisi EsinBaşak Sayan Kimdir>>>
Milat Dizisi Yağız Ali - İsmail Filiz Kimdir>>>
Milat Dizisi AsafMustafa Uğurlu Kimdir>>>
Milat Dizisi DuruElvin Levinler Kimdir>>>
Milat Dizisi MuratDemir Karahan Kimdir>>>
Milat Dizisi Yıldırayİlhan Şeşen Kimdir>>>
Milat Dizisi Figen Yasemin Öztürk Kimdir>>>
Milat Dizisi SinanBurç Kümbetlioğlu Kimdir>>>
Milat Dizisi İbrahimİsmail Hakkı Kimdir>>>
Milat Dizisi BegümAyfer Dündar Şaşmaz Kimdir>>>
Milat Dizisi Derya Seda Yılmaz Kimdir>>>


Milat Dizi Konusu

Milat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yabancı istihbarat teşkilatlarıyla olan mücadelesi anlatılıyor. Teşkilatın en başarılı elemanlarından biri olan Hamza çok zorlu görevleri kayıpsız yerine getirmiş başarılı bir askerdir. Küçük yaşta babasız kalan Hamza yetiştirme yurduna verilir. Akıllı ve çalışkan bir çocuk olan Hamza dikkatleri üzerine çeker. 

Küçük yaştan itibaren yetiştirilir ve istihbaratın en iyi elemanlarından biri olur. Tek başına üstlendiği operasyonları başarıyla tamamlayan Hamza teşkilatın başkanı Murat bey tarafından İKK'ya alınır. İKK yabancı istihbaratçılarla mücadele eden özel bir ekiptir. 
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top