maral dizisi benan kimdir, maral dizisindeki benanın gerçek adı, maral dizisi benan karakteri, maral benan kimdir, maraldaki benanın resimleri, maral dizisi oyuncuları kimler, maral dizisi benan resimleri, maral dizisinin benanı hangi dizilerde oynadı, maraldaki benan kaç yaşında, ahmet olgun sünear kimdir, ahmet olgun sünear resimleri, ahmet olgun sünear biyografi, ahmet olgun sünear kaç yaşında boyu kilosu kaç,

MARAL DİZİSİ BENAN KİMDİR
bu www.gunceltime.blogspot.com'a ait
Başrollerinde iki başarılı oyuncu olan, güzel oyuncu Hazal Kaya ile yakışıklı oyuncu Aras Bulut İymenli'nin olduğu Maral En Güzel Hikayem dizisi ilk bölümüyle izleyici ile buluştu. 

Merakla beklenen ve oldukça beğeni toplayan Maral dizisi izleyiciden tam not almayı başarmış durumdadır. Tv8 ekranlarında gunceltimeblogspot'a aittir. izleyici ile buluşan Maral dizisinde hazal kaya Maral karakterini, Aras Bulut İymenli ise Sarp karakterini canlandırmaktadır. 

Maral dizisinde hayallerine sıfırdan ulaşmaya çalışan Maral ile, ona aşık olan Sarp ikilisinin aşkları anlatılacaktır. Maral dizi oyuncuları arasında Hazal Kaya ve Aras Bulut İymenli'nin yanı sıra Ceyda Düvenci, Ahmet Olgun Sünear, Bige Önal, Rıza Akın, Cankat Aydos ve Reha Özcan gibi başarılı bir çok isimde yer almaktadır.

Sizlere bu yazımızda Maral dizi oyuncu kadrosu içerisinde olan ve yakışıklılığı ile beğeni toplayan başarılı oyuncu Ahmet Olgun Sünear hakkında bilgiler vereceğiz. Ahmet Olgun Sünear Maral dizisinde Benan karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında yakışıklı oyuncu Ahmet Olgun Sünear hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.

MARAL DİZİ OYUNCULARI>>>

Maral Dizisi Benan Karakteri Kimdir?

Ahmet Olgun Sünear Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Maral En Güzel Hikayem dizisinde Benan karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear, 24 Aralık 1982 yılında İstanbul doğumlu oyuncudur. Daha önce Cola Turka ve Pepsi reklam filmlerinde, Örselenmiş Ruhlar Resmi Geçidi: Shakespear Sahnede tiyatro oyununda, 2009 yılında Kampüste Çıplak Ayaklar filminde rol almıştır. 

2012 yılında ATV'de yayınlanan SON dizisi ile izleyici karşısına geçen Ahmet Olgun Sünear, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Boynu bükükler" de Boynu bükükler'in lideri Selim karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise yakışıklı oyuncu maral dizisinde Benan karakterini canlandırmaktadır.

Ahmet Olgun Sünear Resimleri
- Reklamlar -

2 yorum:

  1. Kesinlikle cok iyi bir karekter arti rahmetli baris akarsuyu animsatan bir tipe sahip basarilar dilerim yolu acik olsun ahmet olgun sunear

    YanıtlaSil
  2. Ahmet olgun sunear kesinlikle dizilerde gorulmesi gereken yapimcilarin vazgecmemesi gereken rahmetli baris akarsuyu animsatan benzerligi cok mukemmel

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top